În cadrul ședinței CMC de astăzi au fost constituite trei formațiuni

„Propun audierea șefului de direcție locativ Comunală să ne vorbească de ce astăzi chișinăuienii nu primesc compensații la încălzire locuințelor. Propun să fie adăugată pe ordinea de zi audierea Șeful de direcție asistență socială și medicină cu privire la ordinile ce au fost semnate în ultimul timp despre serviciul asistență personală”, a menționat Zinaida Popa.

La ședință au fost prezenți și mai mulți părinți care s-au arătat nemulțumiți de sistarea activității grupelor cu program prelungit, aceștia au scandat „rușine, vrem dreptate”, „dați banii la copii”.

Totodată consilierii de la MAN au declarat că „asistăm astăzi la o acțiune absolut contraproductivă și exclusiv politică în Consiliul Municipal Chișinău.

„Invocînd problemele serioase ale acestor oameni, cei din PAS au regizat o adevărată diversiune în cadrul ședinței CMC. Dacă lucrurile ar fi derulat într-o manieră democratică și constructivă, în decurs de o oră toată agenda, inclusiv problemele invocate de oameni ar fi fost puse pe un făgaș legal”.

Dispoziția de convocare a consiliului a fost semnată de viceprimarul Ilie Ceban, iar pe ordinea de zi au fost incluse chestiuni de organizare a activității CMC: atribuirea mandatelor, formarea fracțiunilor și constituirea comisiilor de specialitate.


Preluat de la: Noi.md