IMPORTANT pentru călători. Transportul public din Capitală activează după un REGIM SPECIAL, începând de astăzi

Transportul public municipal, troleibuzele, autobuzele și microbuzele, începând de astăzi, 15 iunie şi până în data de 30 iunie, va circula în regim special. De asemenea, se interzice îmbarcarea în unitățile de transport a persoanelor fără măști de protecție. O decizie în acest sens a fost luată, ieri, de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a municipiului Chișinău.

Astfel, transportul public va circula conform următorului orar: 

de luni până vineri între orele: 05:00 – 10:30, dimineața și între orele: 15:30 – 21:30, seara, cu interzicerea îmbarcării a persoanelor fără măști de protecție;

în zilele de odihnă, transportul va fi sistat. 

În troleibuze și autobuze se va permite îmbarcarea a 35-40 persoane; în autobuze și troleibuze de capacitate sporită (articulate): 50-60 persoane, iar în microbuze nu mai mult decât numărul de locuri pe scaune.

Potrivit reprezentanţilor Primăriei Capitalei, carabinierii şi angajați ai forțelor armate vor asigura monitorizarea pasagerilor în stațiile de transport public, pentru controlul îmbarcărilor restricționate, conform limitelor stabilite, neadmiterii îmbulzelii, îmbarcării călătorilor fără măști de protecție.


Preluat de la: Publika.md