Imagini virale: Un polițist a salvat un om care a fost aproape să fie călcat de tren. Ce a urmat (VIDEO)

Imagini incredibile surprinse de camerele de supraveghere în Mumbai, India. Un polițist a reușit să salveze un bărbat de 60 de ani, care a fost la un pas de a fi zdrobit de tren, între șine și platformă, a relatat Times Of India, citat de libertatea.ro.

Imaginile video arată un bărbat aflat pe șine, care vrea să urce pe platformă, dar pantoful îi sare din piciorul stâng. Individul se întoarce pe șină pentru a se încălța, în timp ce un polițist aflat pe peron îi face semne disperate că trenul se apropie de stație. După ce se încalță, bărbatul de 60 de ani pășește apoi agale spre platformă, în timp ce trenul se apropia de el, moment în care polițistul vine și îl trage, cu câteva secunde înainte ca bărbatul să fie zdrobit între tren și peron.

„Bărbatul a sărit de pe platforma numărul 4 pentru a ajunge la platforma numărul 2, unde trenul era pe punctul de a intra. Cu toate acestea, nu a reușit să urce pe platformă și a făcut un pas înapoi. A încercat să urce din nou când trenul aproape că s-a apropiat înainte de a fi tras pe peron”, a explicat poliția feroviară din Mumbai, potrivit Times Of India.

După ce a scos bărbatul de pe şine, poliţistul, probalil ca să-l înveţe minte, a lovit individul peste cap.

 

Video: A GRP constable saves life of a 60-year-old man at #Dahisar railway station in #Mumbai on Friday. (ANI) pic.twitter.com/TP12avtH6g


Preluat de la: Publika.md