Imagini incredibile. Zeci de petrecăreți au uitat de distanțare socială și au încins o horă în stațiunea Mamaia (VIDEO)

Chiar dacă numărul persoanelor infectate cu coronavirus în România depășește zilnic 300 de oameni, unii turiști aflați pe litoral nu respectă nicio regulă. La Mamaia, zeci de persoane au format o horă.

În imagini, se vede cum turiștii s-au distrat, fară a mai păstra distanțarea socială.

Poliția a intervenit, dar nu a dat sancțiuni.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa s-au autosesizat în cazul adunării de oameni de pe promenada din staţiunea Mamaia. Oamenii legii au anunţat că vor intensifica patrulele în zonă.

Acest caz nu este singular. După ce s-a dat undă verde la petreceri, sute de oameni au invadat litoralul românesc. 

Deși adunările mari în interior sunt interzise, la malul mării au fost surprinse imagini cu sute de persoane înghesuite în cluburi ori pe un petic de plajă, în fața barului, fără măști și fără urmă de distanțare socială.

 

Pericolul infectării pe litoral este foarte mare, în contextul în care săptămâna trecută, o terasă din Vama Veche a fost închisă, după ce o angajată de la bar a fost confirmată cu Covid-19.

Direcţia de Sănătate Publică a declanşat o anchetă epidemiologică în acest caz, iar ospătărița respectivă a fost transferată la București și a fost internată la ”Matei Balș”. La doar 24 de ore de la acest caz, un alt angajat al terasei a fost confirmat pozitiv.

Toți angajaţii au intrat în izolare la domiciliu pentru 14 zile, așa cum prevede procedura în astfel de cazuri.

 

 

 


Preluat de la: Publika.md