IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL. O adolescentă, la un pas de a fi spulberată de o maşină după ce a fost lovită de către un băiat (VIDEO)

Iresponsabilitate totală pe o stradă din sectorul Buiucani al Capitalei. O adolescentă a fost la un pas de a fi spulberată de o maşină după ce a fost lovită de către un băiat, iar în urma loviturii ajunge pe şosea. Copila a scăpat cu viaţă ca prin urechile acului, însă, în urma incidentului a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Atenţie, urmează imagini cu un puternic impact emoţional.

Pe o reţea de socializare a fost distribuit un video cu momentul în care fata ajunge pe şosea. Din imaginile surprinse de camera de bord a unei maşini se vede cum copila şi alţi trei adolescenţi discută lângă semafor. La un moment dat, în urma unui conflict, fata este lovită cu piciorul de către un băiat, iar în urma loviturii îşi pierde echilibrul şi cade pe trecerea de pietoni, lângă roata unei maşini care a pornit la semnul semaforului.

Potrivit poliţiei, oamenii legii au fost sesizaţi de către medicii spitalului unde adolescenta a fost transportată pentru îngrijiri medicale. Fata, însă, a refuzat să le ofere poliţiştilor mai multe detalii despre cele întâmplate.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele producerii incidentului.


Preluat de la: Publika.md