Igor Grosu, împreună cu Nicolae Ciucă, au plantat puieți de magnolie la Grădina Botanică din Chișinău

În declarațiile de presă, făcute după evenimentul de plantare a arbuștilor, cei doi demnitari au reiterat importanța intensificării activității parlamentare bilaterale, care să ofere posibilitatea preluării experiențelor legislative ale României în procesul de implementare a reformelor, precum și în procesul de aderare a Republicii Moldova la UE.

În perioada 1-2 martie, Președintele Senatului României, Nicolae-Ionel Ciucă, se află într-o vizită oficială la Chișinău. Oficialul este însoțit de eurodeputații Siegfried Mureșan și Rareș Bogdan, precum și de secretarul de stat al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova, Adrian Dupu.

Accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală este limitat pe perioada zilelor de 1 și 2 martie. Totodată primăria informează că se interzice desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă și lucrărilor de reparație a drumurilor. Măsura este luată de poliție în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a Președintelui Senatului României, Nicolae-Ionel Ciucă.


Preluat de la: Unimedia.info