Igor Dodon: Moldova are un viitor atâta timp cât păstrăm valorile tradiționale

Deputați, consilieri municipali, reprezentanți ai Partidului Socialist și Gărzii Tinere din regiunile țării, reprezentanți ai clerului ortodox, locuitori ai capitalei și ai altor așezări ale Moldovei, împreună cu familii și copii, s-au adunat în fața Circului din Chișinău, de unde s-au plimbat de-a lungul bulevardului. Grigore Vieru la Catedrala din centrul capitalei, transmite Noi.md.

Manifestanții purtau în mâini icoane, bannere și baloane albe – simbol al păcii, purității și unității familiei. La miting au participat și familii numeroase, în care până la zece sau mai mulți copii cresc și sunt crescuți în armonie și dragoste.

Capii acestor familii au remarcat că a fost o mare bucurie pentru ei să participe la marșul în sprijinul familiei, au chemat întreaga societate să urmeze valorile tradiționale.

„În familie copiii învață pacea, răbdarea și iubirea, în familie le sunt insuflate valorile umane de bază. Moldova are un viitor atâta timp cât păstrăm valorile tradiționale și susține familia tradițională Așa a fost, este și așa va fi!” – spune mesajul Partidului Socialist.


Preluat de la: Noi.md