Igor Dodon către Maia Sandu: Tot ce știi să faci e selfie în horboțică

În ultima zi de campanie electorală, Igor Dodon, a lansat noi acuzații în adresa Maiei Sandu. Mai mult Dodon a criticat acțiunile acesteia din ultima perioadă.

„Ați demonstrat că sunteți viteji doar în fața Facebook-ului, sunteți politicieni din seră și din tepliță. Regret că v-am făcut prim ministru, pentru că nu puteți face nimic pentru această țară. Dacă pierdeți alegerile o să vă luați rucsacul și o să plecați din Moldova, pentru că aici cariera se va încheia. Nu aveți valori, tot ce poți face este să îmbraci horboțica și să faci selfie, iar după ce dai mâna cu bătrânii din sat te speli de zece ori, pentru că urăști oamenii.”, a spus Igor Dodon.

După acuzațiile aduse, Maia Sandu nu a avenit deocamdată cu o reacție, însă membrii staff-ului acesteia a criticat limbajul lui Dodon.

„Cu un limbaj abject și vizibil disperat, Dodon își realizează ultima emisiune.”, a scris Sergiu Livninenco. 

Totodată, în cadrul live-ului de astăzi, Dodon a critica refuzul Maiei Sandu de a participa la dezbaterile elctorale.

„V-ați temut să veniți la o dezbatere sinceră. E ușor să vorbești doar pe Facebook, să citești de pe foaie tot ce îți scrie cineva. O să pierdeți alegerile indiferent de rezultat, pentru că nu aveți esență. Credeam că vreți să faceți ceva pentru stat, dar sunteți o falsă și fără conținut.”, a adăugat Dodon.

Ulterior, Igor Dodon, a prezentat cinci mape cu proiecte pe care Sandu le-ar fi semnat în trecut și care, potrivit lui Dodon o încriminează pe ea. Printre acestea fac parte închiderea școlilor, furtul miliardului și concesionarea aeroportului.

Am solicitat o reacție de la purtătorul de cuvânt al Maiei Sandu, drept răspuns Aurica Rusnac Jardan a declarat că Dodon nu merită votul moldovenilor.

„Dodon nu merită votul moldovenilor. Oamenii au arătat clar că vor să scape de el, de minciunile lui și de ura pe care o arată față de popor. Duminică ieșim cu toții la vot și facem schimbarea. Puterea e în votul nostru, e în votul oamenilor. Duminică vom schimba destinul Moldovei.”, a spus purtătorul de cuvânt al Maiei Sandu.

Amintim că, liderul PAS va susține astăzi, 13 noiembrie, un briefing de presă, începând cu ora 14:00.


Preluat de la: Publika.md