I-a promis prietenului său că va împărți banii dacă va câștiga la loto. Și-a respectat promisiunea după 28 de ani, cu un jackpot de 22 de milioane de dolari

Cu ani în urmă, Thomas Cook și Joseph Feeney au făcut un pact: dacă vreunul dintre ei va câștiga vreodată la loterie, vor împărți câștigurile. Promisiunea făcută și prietenia dintre ei doi s-a dovedit mai puternică decât cifrele cu multe zerouri, iar proverbul potrivit căruia cel mai bogat om din lume este omul care încă îl are pe cel mai bun prieten alături, s-a dovedit că a trecut granițele cuvintelor și a devenit realitate, mărind substanțial conturile celor doi buni prieteni, scrie gandul.ro.

Douăzeci și opt de ani mai târziu, Cook şi-a tinut cuvântul. Elk Mound din Wisconsin a câștigat 22 milioane de dolari, jucând Powerball. Și, potrivit cuvântului său dat, a întins mâna la vechiul său amic de pescuit Feeney, potrivit CNN.

Cei doi prieteni au cumpărat bilete în fiecare săptămână și au fost uimiți norocul lor a venit în cele din urmă.

După ce a revenit la realitatea, Cook a făcut ceea ce ar face orice american muncitor: a renunțat la meseria lui! Acum se bucură de viața de pensionar alături de Feeney.

Perechea a ales opțiunea în numerar de 16,7 milioane de dolari, ceea ce înseamnă că fiecare a luat acasă aproximativ 5,7 milioane de dolari după taxele aplicate.

Deci, ce mari planuri sunt acum cei doi prieteni? Răspunsul este simplu: să petreacă mai mult timp împreună. Prieteni de mult timp, împreună cu soțiile lor au făcut o călătorie cu ceva timp în urmă, și intenționează să o facă din nou.


Preluat de la: Publika.md