Horoscopul zilei de azi JOI 15 OCTOMBRIE 2020. Pune totul în joc!

 Soarele in Balanta face cuadratura cu Pluto in Capricorn, cu o zi inainte de Luna noua in Balanta. Ai o sarcina de dus la final. Nu e una placuta, dar trebuie sa o faci. Pe masura de Luna intra in Balanta si face opozitie cu Chiron simti nevoia sa faci o schimbare care sa-ti aduca fericirea. Pune totul in joc! Soarele si Pluto nu-ti dau de ales!

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
In timp ce nu doresti sa impartasesti oamenilor chiar toate informatiile dintr-un aspect cheie, trebuie totusi sa le dai suficienta informatie ca sa poata lucra. Din motivele tale personale, doresti sa tii adevarul ascuns deocamdata dar daca cauti un sfat de la cineva priceput si de mare ajutor, trebuie sa ii dai acces la toate faptele oricata reticenta ai.

Horoscopul zilei TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Starea ta mentala te poate ajuta sa imbunatatesti aspecte sau te incurajeaza sa cauti cel mai prost scenariu. Tu alegi dupa care voce te iei azi. Oricum, cu planetele cheie care iti agita emotiile, este nevoie de prudenta si constientizare referitor la ceea ce simti. Indiferent daca imaginea pe care o ai este optimista sau invers, este bine sa stii ca situatia din fata ta se poate balansa oricand in ambele directii inainte de a atinge tinta. Asadar, ajuta situatia cu o stare mentala optimista si pozitiva.

Horoscop azi GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Poate ca te intelegi bine cu o noua cunostinta si totusi sa ai si anumite dubii asupra sa. Daca esti in acest caz, potentul Pluto te inspira sa cauti raspuns prin anumite intrebari. Daca ai ignorat anumite sentimente despre cunostinta aceasta, atunci confrunta-te cu o situatie ce apare si vei primi raspunsurile cautate si fie te vei reasigura ca totul e ok, fie macar stii unde te afli si ce ai de facut.

Horoscop zilnic RAC (22 iunie – 23 iulie)
Poate ca ai anumite dificultati cu deciziile verbale si totusi sa vezi ca atunci cand vine vorba de activitati spirituale sau caritabile, sa fii complet in elementul tau. La un nivel material, pare ca un elemente este impotriva ta. Oricum, lucrurile nu sunt cum par a fi. Daca ti se pare ca o oportunitate dispare din viata ta, inseamna ca ea face loc pentru ceva mult mai bun.

Horoscopul zilei LEU (24 iulie – 23 august)
Poate ca nu intelegi de ce un anumit curs al actiunilor pare foarte atractiv, iar asta este un indicator ca este cel mai bun drum pentru tine, faptul ca simti emotie buna despre el. Instinctele tale pot fi activate puternic. Nu trebuie sa te explici altora de ce te simti miscat sa urmezi o anume cale, doar trebuie sa te focusezi sa urmezi pas cu pas pe drum.

Horoscop azi FECIOARA (24 august – 23 septembrie)
Poate deja simti ca ceva important se intampla si ca lucrurile sunt pe cale sa se schimbe. De asemenea, pare ca ai control mic in tot procesul si ca lucrurile avanseaza dupa propriile lor reguli. Poate avea legatura cu un aspect de familie si daca este acest caz, cel mai bine este sa ajuti ca lucrurile sa mearga in directia in care merg in mod natural, fara sa opui pic de rezistenta.

Horoscop zilnic BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)
Iti poate fi dificil sa discuti subiecte complexe despre care nici tu nu ai claritate totala. Oricum, asta se poate datora influentei lui Pluto care face ca lucrurile sa fie mai confuze. Chiar si asa, este un timp excelent sa impartasesti sentimentele romantice sau sa scrii, pentru ca aspectele astrale de azi sunt potrivite sa te exprimi in moduri poetice.

Horoscopul zilei SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)
Azi pot fi aspecte ale jobului tau curent sau un program care nu iti este foarte atractiv, dar asta nu inseamna sa le eviti. Orice exista pentru tine de facut, poate fi o oportunitate sa iti prezinti cea mai buna munca si sa te bucuri de satisfactia unui lucru bine facut. Ce se intampla mai departe poate sa nu mai fie in mainile tale, dar tu ai dat tot ce e mai bun si recompensele pot veni spre tine cu siguranta.

Horoscop azi SAGETATOR (22 noiembrie – 21 decembrie)
Poate ca esti in situatia in care altcineva detine toata puterea, dar asta nu inseamna ca nu exista un raspuns. Luna intra in Balanta si te poate ajuta sa gasesti inspiratia cand ai cea mai mare nevoie de ea. Poate o carte, un film sau cuvintele intelepte ale cuiva pot fi suficiente sa iti dea idei sau ajutor si te poti ridica deasupra oricaror situatii.

Horoscop zilnic CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)
O cale de a face progres este sa fii flexibil in legatura cu optiunile ce ti se deschid. Daca te decizi ca exista ceva ce nu poti realiza, este posibil ca anumite ganduri limitative sa te impedice sa avansezi. Mixul de energii ale momentului te inspira sa fii deschis spre inspiratie si idei creative care nu sunt ceea ce asteptai, poate, insa pot functiona foarte bine pentru tine.

Horoscopul zilei VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)
Actuala configuratie stelara iti poate da indicii ca acum este cel mai bine sa mergi dus de val si de curentul vietii, chiar si daca asta inseamna sa mergi pe un drum ce te invita spre ceva diferit. Cu cat opui mai multa rezistenta, cu atat pierzi oportunitati care sunt menite pentru tine. In timp ce Soarele formeaza o legatura azi cu Pluto si pare excelent sa dai drumul la sentimentele restrictive, este nevoie si de un efort constient ca sa le eliberezi.

Horoscop azi PESTI (19 februarie – 20 martie)
Cineva iti poate cere sa faci ceva cu care nu esti confortabil si daca este acest caz, cauza poate fi data de relatia dintre Soare si Pluto. Oricare ar fi situatia, sa nu simti ca trebuie sa cedezi acestei solicitari. Desi pare ca un pas inapoi, a sta drept in fata a ce crezi tu iti poate intari reputatia. 


Preluat de la: Timpul.md