HOROSCOP: Topul celor mai materialiste zodii

Fie că e vorba de ultimul model de telefon apărut, de o pereche de pantofi semnată de un designer cunoscut sau de o vacanță într-un loc exotic, aceste zodii iubesc să fie înconjurate de lucruri scumpe și nu se feresc să arunce sume mari de bani pentru a-și satisface orice dorință. Află care sunt cele mai materialiste zodii și dacă te numeri printre ele.

1. Leu

Leii sunt de departe regii luxului și nu se feresc să ascundă acest lucru. Nu numai că trăiesc într-o lume materială, dar vor să o dețină. Această zodie adoră să cumpere obiecte scumpe cu care să se laude prietenilor săi. De asemenea adoptă un stil de viață extravagant și costisitor prin care încearcă să se facă remarcat și să impresioneze oamenii, ceea ce îi face să fie una dintre cele mai materialiste zodii, potrivit elle.ro.

2. Taur

Nativii acestei zodii iubesc să se înconjoare de frumos, de aceea vor cheltui sume exorbitante pentru amenajarea casei sau pentru o vacanță într-un loc exotic. Taurii se află într-o competiție continuă cu cei din jurul său, fiind de neimaginat pentru aceștia ca altcineva să aibă o mașină sau o locuință mai frumoasă ca a lor, fapt ce ii propulseaza in topul celor mai materialiste zodii.

3. Balanță

Balanțele pot fi superficiale și ușor de impresionat când vine vorba de lucrurile materiale. Iubesc lucrurile frumoase și sclipitoare și ar face orice să intre în posesia lor, fiindcă acest lucru le va crește încrederea în sine. Problema acestor nativi este că au tendința de a cheltui prea mult, iar când rămân fără resurse financiare, nu vor ezita să apele la împrumuturi pentru a-și satisfice plăcerile.

4. Capricorn

Una dintre cele mai materialiste zodii este Capricornul. Acesta preferă să facă investiții care le vor aduce profit în timp, precum bijuterii, artă sau proprietăți imobiliare. Viitorul este un aspect primordial pentru Capricorni, iar crearea unei fundații economice puternice este țelul la care aspiră.

5. Rac

Ca și Taurii, Racii preferă să investească toți banii în căminul lor: de la lenjerie de pat din mătase, la o ramă foto placată cu aur până la un televizor imens, toate acestea se vor regăsi în casa lui. Nu se vor mulțumi cu o singură locuință, așa că achiziționarea  unei case de vacanțe la mare sau la munte reprezintă  un lucru perfect normal pentru raci.


Preluat de la: Publika.md