Horoscop iulie 2020: Ce îți rezervă astrele în dragoste, bani, sănătate și carieră

Din fericire, retrogradul lui Mercur se va încheia pe data de 12, înainte de începerea sezonului Leului pe 22. Cu toții avem obligația să primim puțin mai multă dramă în viața noastră, în timp ce soarele este în acest semn de foc expansiv, așa că este mai bine să avem Mercur pe un curs mai direct în timp ce tentăm soarta cu temperamente mai scurte și opinii mai puternice.

 

Berbec

Planeta voastră guvernantă, Marte, s-a mutat în zodia ta la sfârșitul lunii iunie, stabilindu-ți încrederea în sine și temperamentul. Această energie roșie-caldă va fi vântul în pânzele dvs. toată luna, așa că va trebui să țineți ambele mâini pe câmă, această cantitate de foc poate scăpa cu ușurință de sub control. Încercați să vă canalizați pasiunea în siguranță în muncă, vă determină să vă preocupați sau doar să vă jucați dimineața. Încercați să nu lăsați această influență marțiană să vă conducă să vorbiți peste alții sau să călcați peste ceilalți în calea obiectivelor voastre. Veți continua să simțiți căldura când soarele va trece în semnul de foc al Leului, pe 22, injectând un sentiment atât de necesar în viața voastră. Indiferent dacă îți petreci cea mai mare parte a timpului în interior sau la plajă, aceasta este șansa ta de a îmbrățișa câteva vibrații amuzante de vară. Creează un joc al oricărei sarcini menajere, stabilește un apel video săptămânal cu rudele tale și făți un pic de timp pentru a sta la soare.

Taur

Continuă să faci economii și cheltuieli înțelepte,  aceasta este o lună minunată pentru a mai face ceva la casă, de a-ți întări bugetul zilnic și a-ți plasa banii către cauze semnificative. Venus retrograd s-a încheiat luna trecută și a lăsat în urmă o realizare uimitoare despre cum aveți de-a face cu banii, și cu alte resurse valoroase precum timpul și energia dvs., pentru asta. Dacă lecția nu este evidentă, vor fi în regulă anumite căutări sufletești în jurul abordării tale asupra acestor active finite, dar atât de valoroase. În timp ce Venus vă solicită să vă reevaluați situația financiară, Saturn retrograd va face o cerere mai existențială. Când planeta inelată se deplasează în Capricorn la 1 iulie, semnul tău advers normal de schimbare poate începe o schimbare, o ușoară modificare, care te poate orienta către un curs mai bun, mai informat, versiune conștientă și inspirată de tine. Din păcate, această retrogradă nu favorizează mișcarea. Acesta va evidenția unde și cum puteți începe să vă lărgiți orizonturile, dar vă va spune să treceți mai întâi, și să luați în considerare, erorile și greșelile anterioare înainte de a lua măsuri.

Gemeni

Mercur retrograd îți privește contul bancar din 18 iunie, lăsându-te să te simți pe margine în cel mai bun caz și complet nesigur cu privire la finanțele tale în cel mai rău caz. Din fericire, această perioadă va ajunge la sfârșit pe 12 iulie, moment în care vă puteți ușura încetul cu încetul și să schimbați constant parola. Pe măsură ce îți croiești drumul prin perioada de umbră post-retrogradă de două săptămâni, gândește-te la cum poți înlocui obiceiurile de bani defensive, adică să plătești minimul pe facturi sau să oprești toate cheltuielile, cu cele practice, proactive, cum ar fi bugetarea cu înțelepciune sau crearea de conturi de economii. Anxietatea este firească atunci când aveți de-a face cu bani, dar nu ar trebui să stabilească modul în care vă ocupați de ei. Lumea materială îți va rămâne de vârf în timpul lunii noi, pe 20, când întrebările în jurul valorii tale, cum o definești, unde o cauți, cum o câștigi, vor apărea. Să fii realist cu banii, în timp ce cauți un sentiment de confort, te poți simți ca mersul pe un teren îngust.

Rac

Sezonul tau a fost amortizat de Mercurul retrograd care s-a desfășurat prin semnul tău încă din 18 iunie, dar Mercur va începe să direcționeze cursul pe data de 12, făcând loc pentru o mai multă levitate și un pic mai puțin de îndoială de sine și de examinare. Ești un semn sensibil, și nu dorești niciodată să te prezinți într-un mod care îi alungă pe ceilalți. Este corect dacă ai petrecut ultimele trei săptămâni timp să alegi fiecare defect pe care l-ai găsit în tine, dar a venit timpul să privești dincolo de acele deficiențe aparente și să consideri, în schimb, tot binele pe care îl ai de oferit. Al 20-lea va vedea luna nouă sosind în zodia ta și îți va aminti că tratarea celorlalți începe cu tine însuți. Sectorul dvs. de relații va primi și o atenție cerească în această lună: Luna plină pe data de 5 vă va împinge să oferiți cât de mult în a obținerezultate  în parteneriate romantice. Această fază lunară vine cu o eclipsă lunară penumbrală, ceea ce sugerează că poți sta pentru a învăța o lecție valoroasă despre relații egale, uitându-te la trecutul tău.

 

Leu

Sezonul Racului te găsește întotdeauna într-o dispoziție mai liniștită, mai gânditoare, și acel aer de reflectare se simte mai greu decât de obicei în acest an, datorită retrogradului Mercur care se învârte prin Rac de la mijlocul lunii iunie. Chiar dacă un pal a fost aruncat peste semnul tău normal exuberant, această perioadă va obține informații importante despre cine erai înainte, și despre ce obișnuiai să fii. Trecutul tău pune bazele viitorului, dar asta nu înseamnă că lucrurile sunt predestinate. Indiferent dacă îți dai seama sau nu, acea temelie este lent descoperită. Și când Mercur își direcționează cursul pe data de 12, puteți să vă gândiți la descompunerea părților acelei fundații care nu vă vor susține speranțele actuale pentru viitor. Sezonul începe pe 22, când soarele trece în zodia ta și aruncă o lumină suplimentară asupra modului în care te-ai schimbat și crescut în ultimele 12 luni. Mai exact, cum s-a schimbat părerea ta despre tine din sezonul din 2019? Reputația ta publică este de cea mai mare importanță, mai ales în timp ce planeta schimbării revoluționare, Uranus, încă se plimbă prin sectorul tău de carieră, dar mai întâi trebuie să atragi încrederea din interior. Dacă nu cumpărați ceea ce vindeți, de ce ar trebui să fie altcineva interesat? Luați următoarele 30 de zile pentru a lua în considerare care dintre calitățile și realizările dvs. sunteți mai mândri, și de ce, apoi sărbătoriți-le pentru ca toți să le vadă.

Fecioară

Cum arată când o Fecioară face o pauză? Vei afla pe data de 5, când apare luna plină și o eclipsă lunară penumbrală în Capricorn, semnul tău de pământ. Acest eveniment lunar vă va aminti că toate lucrurile nu sunt de joacă, într-adevăr, și nicio cale de a trăi. Petrecerea unei seri bătând în retragere, respectarea unui hobby care nu oferă niciun câștig profesionist sau chiar să te dedici la o acțiune de forță nu-ți va modifica reputația și eleganța. În plus, eclipsa se va asigura că în această seară nu se va face doar o plimbare în parc: de fapt, va apela asupra acestei chestiuni de lucru și va juca: Cum puteți echilibra cele două? Ce fel de sacrificii personale ai făcut pentru cariera ta în trecut? Ești dispus să faci sacrificii în cealaltă direcție? Va fi înțelept să reflectăm la aceste întrebări în zilele următoare lunii pline, intrarea într-o stare reflectorizantă. Această perioadă a anului te prinde întotdeauna într-o dispoziție atentă, în special dispusă să revizuiască structura pe care ai aplicat-o vieții tale și valorile care determină structura menționată.

Balanţă

Marte s-a mutat în sectorul parteneriatului dvs. în ultimele zile ale lunii iunie, pregătind scena pentru interacțiunile voastre cele mai puțin preferate, confruntări aprinse care nu sunt declanșate decât cu confruntare rapidă și directă. În mod normal, te bazezi pe farmecul și carisma ta pentru a ușura tensiunile interpersonale, dar în această lună vei fi mai bine să-ți exerciți puterile de mediere. Dacă faceți acest lucru, vă va ajuta să depășiți orice reticență de a face față acestor probleme. Luna nouă pe 20 vă va oferi o ocazie rară de a privi înapoi și eclipsa solară de luna trecută și a vedea ce s-a schimbat de atunci. Traseul dvs. de carieră a fost off-road? V-ați schimbat aspirațiile profesionale? Ați ales să căutați cu totul noi oportunități de muncă? Apăsați pe pauză, dați-vă înapoi și faceți check-in. Chiar dacă lucrurile au rămas în mare parte la fel la locul de muncă, asta nu înseamnă că sunt complet statice. Aveți puterea de a pune schimbări în mișcare pentru dvs. și pentru industria dvs. în ansamblu. Amintiți-vă de puterile sociale pe care le dețineți.

Scorpion

Îngrijorările dvs. fac cale întoarsă, inclusiv programul dvs. de somn, obiceiurile de hidratare și regimul de exerciții fizice. Optimizarea abordării dvs. asupra stării de sănătate poate să nu fie cea mai sexy modalitate de a petrece zilele de vară, dar este necesar, iar acest fel de gândire granulară, atât de strâns legată de problemele cotidiene, poate fi reconfortantă în felul său. Iunie a fost o perioadă de neliniște, creativă și personală. Probabil a fost dificil să știți unde să vă direcționați energia, deoarece existau prea multe opțiuni. În această lună, misiunea ta este clară: canalizează-ți eforturile către crearea unei rutine de restaurare care nu numai că te susține, dar îți îmbogățește viața de zi cu zi. Marcează-ți calendarul pentru data de 22, când soarele va trece în Leu și în sectorul tău de carieră. O oarecare atenție meritată, dacă nu o promovare sau o lăudare totală, ar putea fi îndreptată spre drum. Cu cât sunt mai clare obiectivele și aspirațiile tale profesionale, cu atât este mai probabil să vezi unde este efectiv acest tranzit solar. Cine vrei să observi eforturile tale? Unde vrei să mergi mai departe? Când vă orientați un obiectiv, Scorpionul, accentul dvs. este ascuțit cu laser – folosiți acest nivel de concentrare acum.

Săgetător

Datorită spiritului tău curios, natural, aventuros, ai tendința să fii mai confortabil șă să zbori decât alte semne, dar asta nu înseamnă că trebuie să mergi fără o plasă robustă de siguranță. Luna plină și eclipsa lunară din 5 iulie vă vor aminti că planificarea în favans nu vă face să vă îndoiți, dar, de fapt, destul de inteligent. Privește înapoi momentele în care te-ai simțit cel mai expus și cel mai puțin sigur. Ce au remediat aceste sentimente? Ați revizuit bugetul dvs. lunar, ați luat un împrumut sensibil sau v-ați creat un hobby? Oricare ar fi soluția, poate fi înțelept să o folosiți din nou în această lună, dacă nu aveți alt motiv decât să vă asigurați că plasa dvs. este, într-adevăr, acolo, chiar dacă aterizați pe picioare. Gândurile tale vor trece din nou la problema securității, deși cu o definiție mai largă: Da, banii contează, în special economiile pe termen lung și investițiile, vor fi de vârf, dar vor fi schimburi de natură personală și socială. Ai tendința de a primi oameni în viața ta mai degrabă liber, dar cât de mult ajung să te cunoască? Și ce înveți despre ei în schimb? S-ar putea să fie timpul să lăsați pe cineva mai departe, sau, alternativ, să se îndepărteze de cei care nu fac reciprocitate.

Capricorn

Un semn de pământ disciplinat ca al tău nu este străin de sacrificarea de sine, așa că starea ta de spirit în ziua de 5, când are loc o lună plină și o eclipsă lunară în semnul tău, ar putea veni ca o surpriză. Momentele recente în care „ai luat unul pentru echipă” sau ai suferit o pierdere pe termen scurt în numele câștigului pe termen lung vor ieși la suprafața memoriei tale, punând întrebarea, merită totul? Deodată sunteți foarte interesat să vă obțineți un al vostru, chiar acum. Indiferent dacă vine de la tine depinde de modul în care o ceri. S-ar putea ca instinctul tău să fie să-ți ceri recompensa, dar poți obține rezultate mai favorabile cu o abordare subtilă, dar totuși severă. Autosuficiența dvs. este o sursă majoră de mândrie, dar asta nu înseamnă neapărat că sunteți întotdeauna mai bine singuri. Petreceți noua lună gândind dacă apreciați independența reală sau doar aspectul acesteia, nu veți pierde puncte de reputație dacă cereți ajutor altora uneori.

Vărsător

Luna plină și eclipsa din ziua de 5 te vor îndemna să mergi din ce în ce mai adânc în mintea ta. Ceva, vești de la o rudă sau un prieten îndepărtat, o schimbare bruscă la locul de muncă, o perturbare a rutinei tale nocturne, va apărea care necesită o gândire mai atentă. Din nou, acesta nu este momentul pentru a acționa, ci pentru a primi. Absorbiți informațiile și vedeți cum vă schimbă funcționarea interioară. Din fericire, în funcție de cum îl privești, luna aceasta va oferi mult mai mult decât introspecție. De când soarele s-a mutat în Rac pe 20 iunie, lucrați pentru a vă îngriji în cel mai practic sens, odihnindu-vă mult și făcând relaxarea o alegere conștientă. Acum că v-ați arătat o astfel de iubire, este timpul să direcționați afară acest nivel de afecțiune și către cei apropiați. Pe 22, soarele își începe șederea anuală în zona de parteneriat, timp în care vă veți simți cel mai îndeplinit atunci când veți avea grijă și veți colabora cu cei dragi. Dacă îți împărtășesc bula de carantină, fă-ți timp pentru niște ieșiri individuale. Și dacă prietenii, familia trebuie să rămână la distanță socială, apelurile video programate în mod regulat vor fi mai importante ca niciodată.

Peşti

Semnul tău este adesea pictat ca înțeleptul înțelept, marele vindecător, al Zodiacului, Pești, care este un pic de binecuvântare și blestem. Pe de o parte, ai un avantaj pentru a-i ajuta pe ceilalți, și poate chiar ai o idee pentru a fi investit personal în problemele lor. Pe de altă parte, să trăiești cu acel nivel de empatie pentru toți cei cu care vii în contact poți fi complet epuizat,  și să te ducă spre momentul în care să-ți neglijezi propriile nevoi. Eclipsa de lună plină și lunară de pe 5 vă va cere să găsiți un echilibru. Un prieten, un coleg de serviciu sau un membru al familiei va veni să solicite asistență și veți fi mai mult decât fericiți să vă ajute, dar cazurile anterioare de probleme emoționale vor părea mari în memoria voastră. Odată ce problema lor va fi îngrijită, ce vei face pentru tine? Între timp, Marte îți va supraîncărca sectorul banilor toată luna, îndemnându-te să-ți optimizezi potențialul de câștig și să faci unele cheltuieli majore în același mod. Să revenim la ideea de echilibru: Există o înșelăciune practică pe care ai eliminat-o în numele furtunii? Aceasta ar putea fi indicatorul dvs. pentru a face achiziția. Ai așteptat să ceri o majorare până când timpul este corect? Verificați realizările recente la locul de muncă, istoricul dvs. ar putea vorbi de la sine, calendarul fiind blestemat. Ignoră orice sentiment de neplăcere și vorbește pentru tine și acționează în interesul tău financiar din această lună


Preluat de la: Publika.md