Horoscop de weekend, 27-28 iunie 2020. Vezi ce îţi rezervă astrele

Dicuții, discuții și iarăși discuții, de asta vei avea parte în aceast weekend. Miza? Cine este la cârma relației tale. Dacă până acum te-ai lăsat condus, în relație, de partenerul tău de viață, se pare că vrei să schimbi acest lucru și să preiei conducerea. Acest lucru va genera multiple conflicte.

Acum este unul din acele momente în care trebuie să ai, pur și simplu, încredere în propria ta autoritate. Dacă cineva are o informație care ar ajută la luarea unei decizii mai clare, persoană nu pare a-ți livra informația în timp util.

Cu cât știi mai bine ce gândesc persoanele de lângă tine, cu atât te simți mai încrezător în viitor și vei căpăta răspunsurile dorite într-un timp scurt. În acest weekend îți vei aminti de problemele și dezamăgirile trecutului, aceste gânduri te vor ajuta să îți conturezi dorințe mai clare pentru viitor.

Uneori, tot ce poți face este să îți asumi riscuri și să ai încredere în propria ta autoritate. Nu e niciodată momentul perfect lipsit de niciun risc pentru a acționa spre ce îți dorești. De fapt, tu îl faci perfect atunci când îți aduni încrederea de a da viață lucrurilor.

Este doar o chestiune de timp să te simți suficient de confortabil să îți pui sufletul pe tavă în față cuiva. Menține lucrurile simple în aceste zile. Evita să devii prea serios și să faci ceva din obligație. Ai rabdare cu tine, nu îți forța sentimentele.

Dacă acum ești într-o etapă bună financiar, să știi că nu mereu va fi la fel, deci mai întâi bucură-te la gândul că îți vei lua ceva drag ție, și apoi mergi la cumpărături. Energia cu care o faci contează cel mai mult. În altă ordine de idei, o discuție cu partenerul ar putea deveni cam ciudată.

Pune pauză pe lucrurile pe care nu vrei să le faci și transformă acest weekend într-unul dedicat grijei pentru sine. Răsfață-te cu un masaj, o vizită la salon sau cu o carte sau film bun. Acordă timp și relației tale, persoana iubită are nevoie de atenția ta.

Nu te certă pe teme de bani și nu strică o întâlnire erotică pentru că se pot deteriora lucruri greu de reparat ulterior. De fapt, cea mai bună mișcare acum este să nu faci deloc nicio mișcare din propria ta inițiativa ci să lași viață să curgă în direcția să naturală.

O minciună sau o promisiune falsă, în special unui membru de familie sau prieten drag, te poate bantui săptămâni la rând, deci nu o face. Cel mai bine este să spui adevărul, sau dacă nu ai această posibilitate poți alege să nu vorbești despre acel subiect.

Dacă ai îngrijorări despre anumite subiecte ce țin de familia ta sau casă, să știi că s-ar părea că nu sunt întemeiate. S-ar putea să îți faci tu prea multe griji și să oferi prea multă protecție celor din jur. Puțină relaxare ți-ar prinde cel mai bine.

Poate că nu ești încă pregătit să îți planifici în detaliu viitorul financiar. Trebuie să te reintorci și să vezi unde te afli concret înainte de a merge mai departe cu anumite planuri. Așteaptă momentul potrivit pe care îl vei simți cu siguranță la nivel de inima.

Ai de gând să te afirmi, să spui și să arăți tuturor tot ce ai tu mai bun. Această dorință de a forma o imagine perfectă despre tine o să-ți consume multă energie și timp. Nu uita că părerile celor din jur nu trebuie să-ți dicteze viața.


Preluat de la: Publika.md