HOROSCOP. Cele mai compatibile zodii

1. Berbec și Vărsător: Între aceste zodii nu există nici măcar un moment de plictiseală, ceea ce duce către o relație extrem de adventuroasă. Ambele zodii sunt foarte active, deci nu se vor plictisi niciodată. Se bucură de lucrurile noi și de drumul parcurs către un obiectiv comun. Iubesc să facă lucruri împreună, ca o echipă. Dacă alte cupluri ajung să se plictisească unul de celălalt, Berbecul cu Vărsătorul nu se vor confrunta cu această problemă. Amândoi știu importanța unei vieți împreună, dar și a timpului petrecut separat. 

2. Taur și Rac: acești parteneri se înțeleg unul pe celălalt extrem de bine. Au o legătură extrem de strânsă atât emoțional cât și din punct de vedere fizic. Se înțeleg pe deplin, ceea ce face ca relația să crească de la o zi la alta. Au un respect extrem de mare unul față de celălalt. Este un cuplu extrem de puternic, care are parte de multă iubire. 

3. Leu și Săgetător: au o relație plină de pasiune, ambele zodii știu cum să se bucure de viață și iubesc persoanele care fac la rândul lor acest lucru. Sunt semne de foc, care se înțeleg extrem de bine și se ajută reciproc. Este cuplul pus pe disctracție, alături de care oricine ar vrea să fie. Pasiunea pe care cei doi o au pentru viață, iubre și unul pentru celălalt este molipsitoare. 

4. Capricorn și Taur: au o chimie mai puternică decât orice alt cuplu zodiacal. Capricornul și Taurul au ceva la care alții doar visează: o adorare nesfârșită. Vor fi împreună pentru tot restul vieții și nu se vor plictisi nicio secundă. Secretul lor este respectul și iubirea pe care și-o oferă unul altuia. Sunt sufletele pereche ale zodiacului. 


Preluat de la: Publika.md