HOROSCOP: Care este ziua ta norocoasă, în funcție de zodie

BERBEC
Nativele din zodia Berbec sunt persoane norocoase, care știu să își ducă la îndeplinire planurile. Planeta care guvernează această zodie este Marte, prin urmare, ziua norocoasă este marți.

TAUR
Persoanele născute sub acest semn sunt comunicative, sociabile și dornice de a sări în ajutorul cui are nevoie. Sunt persoane încăpățânate, dar responsabile. Planeta care guvernează această zodie este Venus, așa că ziua norocoasă este vineri.

GEMENI
Gemenii se gândesc mult la confortul propriu și al celor din jur. Sunt persoane comunicative și sociabile, dar tind să devină superficiale și egocentrice în anumite situații. Planeta care influențează zodia este Mercur, așadar ziua norocoasă este miercuri.

RAC
Racii sunt firi visătoare și excesiv de romantice. Țin la familie mai mult decât la orice în lumea asta, sunt firi foarte sensibile și de multe ori temătoare. Nativele din zodia Rac sunt guvernate de Lună. Prin urmare, ziua norocoasă este luni.

LEU
Persoanele născute în această zodie sunt foarte ambițioase, încăpățânate, impulsive și urăsc să fie contrazise. Ziua norocoasă pentru aceste native este duminică.

FECIOARA
Nativelor din zodia Fecioară le place singurătatea și, de multe ori, sunt foarte puțin sociabile. Sunt persoane echilibrate, practice, dar există și momente în care pierd controlul cu ușurință. Această zodie este guvernată de Mercur, ziua norocoasă fiind miercuri.

BALANȚA
Balanțele sunt persoane destul de complexe, cărora le place mereu să aibă dreptate. Nu suporta singurătatea și de aceea sunt dispuse să facă orice sacrificii pentru dragoste și familie. Ziua norocoasă a acestei zodii este vineri.

SCORPION
Nativele din zodia Scorpion sunt foarte inteligente și tenace. Sunt prietene bune, gata mereu să îți sară în ajutor. Ziua lor norocoasă este marți.

SĂGETĂTOR
Persoanele născute sub acest semn sunt foarte independente, curioase și foarte responsabile. Duc la bun sfârșit ce își propun și apără cu îndrăjire dreptatea. Ziua lor propice este joi.

CAPRICORN
Nativele din zodia Capricorn sunt persoane sociabile, conservatoare și responsabile. Se gândesc mereu la avansarea în carieră și nu lasă niciodată ceva neterminat. Ziua norocoasă pentru această zodie este duminică.

VĂRSĂTOR
Persoanele din zodia Vărsător adoră independență și nu acceptă să fie controlate. Caută mereu să fie înconjurate de prieteni. Ziua norocoasă a acestor native este sâmbătă…

PEȘTI
Persoanele născute în zodia Pești sunt foarte sensibile și prietenoase. Par delicate, dar sunt foarte puternice, dârze. Ziua norocoasă este joi, scrie antena3.ro.


Preluat de la: Publika.md