HOROSCOP! Află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 24-30 octombrie

Află ce ți-au rezervat astrele pentru perioada 24-30 octombrie, ca să fii pregătită pentru schimbările care se pot produce în carieră, în viața de cuplu, în privința sănătății sau a banilor.

Berbec: Te-ai distanțat de anumite persoane și asta se simte de ambele părți. Oare de ce s-a întâmplat așa? Oare aici este vorba despre tine sau despre cei din jur?

Taur: Indiferent dacă ești în căutare de noi prieteni sau de parteneri de afaceri, această săptămână îți oferă toate premisele pentru ca acest lucru să se întâmple.

Gemeni: În viața ta nu accepți nimic forțat. Dificultățile de comunicare pe care le întâmpini în această perioadă te fac să te retragi pentru o perioadă din mijlocul interacțiunilor sociale.

Rac: Ai nevoie de iertare și îți dorești să ierți. Chiar dacă nu știi cum poți afla într-un mod palpabil că acest lucru se și întâmplă, o să încerci să fii mai flexibilă, mai empatică și mai umană cu cei din jur.

Leu: Saturn va fi, în perioada următoare, gardianul tău astral. Te va „acompania” pe orice drum alegi să pășești. La nivel energetic nu vei simți nimic diferit pe parcursul acestei săptămâni.

Fecioară: Ești din ce în ce mai dificil de suportat de către persoanele hipersensibile. Atitudinea ta exuberantă devine ușor deranjantă pentru cei din jur. 

Balanță: Săptămâna care urmează îți va aduce multe provocări, dar și reușite, mai ales în plan profesional. Indicațiile pe care le primești de la persoanele avizate sunt ușor de respectat.

Scorpion: Te retragi cu inima deschisă din acele relații în care simți că nu contezi sau nu ești văzută cu adevărat. A ajunge în acest punct a reprezentat pentru tine catalizatorul multor acțiuni pe care le-ai făcut în ultimul an.

Săgetător: Te simți tristă și neînțeleasă. Este momentul să îți setezi noi priorități, mai ales in viața personală. Implicarea ta absolută în tot ceea ce faci este posibil să fie în defavoarea ta.

Capricorn: Chiar dacă propriile visuri presupun acțiune și perseverență, ești conștientă că în prezent treci printr-un impas care te „blochează” la nivel energetic.

Vărsător: Orice nou gând pe care îl ai se potrivește într-o părticică a vieții tale! Fiind înconjurată mai mereu de persoane cu experiență de viață, înveți să gândești matur și constructiv. 

Pești: Astrele încearcă să pulseze destul de mult în casa familiei, dar tu ești conștientă că focusul tău din acest moment este pe partea profesională, scrie elle.ro.


Preluat de la: Publika.md