HOROSCOP 29 mai: Săgetătorii atenție la investiții, iar Peștii încercaţi să soluţionaţi problemele cu calm şi înţelegere

BERBEC: Sunteţi stresat în această perioadă, iar unele persoane ar putea profita de această situaţie pentru a vă face rău. De aceea fiţi atenţi la cei de alături.

TAUR: Dacă aţi avut un conflict cu cineva, este foarte important să fiţi sinceri şi să vă cereţi scuze. Astfel, veţi depăşi situaţia neplăcută şi o să mergeţi mai departe.

GEMENI: Aveţi prea multe gânduri negative în ultima vreme, de aceea ar fi mai bine să vă relaxaţi, pentru că în curând problemele vor dispărea. Discutaţi cu partenerul de cuplu, pentru că el vă susţine.

RAC: Deşi nu sunteţi priceput în relaţia de cuplu, persoana iubită este foarte răbdătoare. Totuşi, daţi dovadă de străduinţă pentru a menţine echilibrul în familie.

LEU: E posibil că o persoană pe care o admiraţi să vă dezamăgească. De aceea, ar fi bine să nu aveţi încredere atât de mare în oamenii pe care nu-i cunoaşteţi.

FECIOARĂ: La serviciu, ar fi bine să nu insistaţi asupra unor subiecte care creează conflicte. Ar fi mai bine să vă ocupaţi de viitorul companiei şi mai puţin de organizarea dezbaterilor.

BALANŢĂ: Acceptaţi unele lucruri de la sine şi bucuraţi-vă de relaţiile frumoase pe care le aveţi. Nu vă gândiţi de două ori înainte să faceţi o schimbare importantă în viaţa voastră.

SCORPION: Nu lăsaţi mâine ceea ce puteţi face azi. Dacă veţi tot amâna lucrurile pe care le aveţi de făcut, la un moment dat, veţi ajunge să nu mai ştiţi de unde aţi început.

SĂGETĂTOR: Nu e momentul oportun să faceţi investiţii de viitor. Sunteţi cu gândul în altă parte şi de aceea nu veţi lua deciziile potrivite.

CAPRICORN: La locul de muncă veţi avea parte de mult succes, însă trebuie să fiţi pregătit că veţi lucra peste program. Aveţi grijă şi de sănătate.

VĂRSĂTOR: S-ar putea ca un superior să îşi arate admiraţia faţă de efortul pe care l-aţi depus în ultima perioadă. Deşi sunteţi modest, acesta are dreptate, iar efortul vostru va fi răsplătit în curând.

PEŞTI: S-ar putea ca familia să aibă o influenţă prea mare asupra deciziilor pe care le luaţi, iar încercarea de a deveni mai independent ar putea crea conflicte. Încercaţi să soluţionaţi problemele cu calm şi înţelegere.


Preluat de la: Publika.md