HOROSCOP 29 iunie 2020: Racii îşi fac planuri de vacanţă, iar gemenii îşi eveluează bugetul

BERBEC

La locul de muncă primiţi noi responsabilităţi. Este o ocazie bună pentru a demonstra celor din jur că sunteţi capabili să conduceţi eficient o echipă şi să veniţi cu idei eficiente pentru dezvoltarea companiei.

TAUR
Un hobby sau practicarea unui sport în aer liber vă relaxează. Spre seară, aflaţi că partenerul de viaţă a ascuns de voi o decizie importantă. Fiţi înţelegători!

GEMENI
Este o zi excelentă pentru a demara un proiect personal. Evaluaţi-vă bugetul şi nu vă grăbiţi să faceţi cheltuieli inutile.

RAC
Aţi reuşit să puneţi nişte bani deoparte şi faceţi planuri pentru o vacanţă. Partenerul de viaţă va fi încântat să vă însoţească în următoarea destinaţie.

LEU
Astrele vă îndeamnă să petreceţi mai mult timp cu copiii. Dacă veţi fi sinceri cu ei, le veţi câştiga uşor încrederea.

FECIOARĂ
Vă bucuraţi de o zi productivă la locul de muncă. Totuşi, staţi departe de bârfe, căci există riscul ca acestea să se transforme într-un mare scandal.

BALANŢĂ
Dacă aveţi ocazia să faceţi o investiţie de viitor, acceptaţi fără ezitare. Astăzi este o zi excelentă pentru asemenea demersuri.

SCORPION
Astăzi sunteţi tentat să alegeţi calea cea mai uşoară. Nu este o decizie bună, căci riscaţi să nu mai evoluaţi. Petreceţi seara în compania persoanei iubite.

SĂGETĂTOR
Primiţi o veste bună prin telefon, dar nu va fi cea pe care o aşteptaţi. Aţi muncit mult în ultima perioadă şi ar fi bine să luaţi o pauză şi să vă odihniţi.

CAPRICORN
Vă bucuraţi de atenţia celor din jur, fapt ce vă determină să aveţi mai multă încredere în forţele proprii. Astrele vă îndeamnă să evitaţi alimentele grase şi să profitaţi de fructele şi legumele de sezon.

VĂRSĂTOR
Vă aşteaptă o perioadă bună pe plan sentimental. Este posibil să întâlniţi o persoană alături de care să fiţi dispuşi să vă faceţi planuri de viitor.

PEŞTI
Începeţi săptămâna bine şi sunteţi pregătit să vă implicaţi într-un proiect nou care vă va aduce câştiguri financiare. În aceste zile sunteţi un sprijin important pentru cei dragi.


Preluat de la: Publika.md