HOROSCOP 29 august 2020: Racii au de luat decizii importante

Horoscop 29 august 2020 – Berbec

Rememorarea unor locuri și evenimente din trecut le va transforma Berbecilor ziua de sâmbătă în una de vis. Ai putea profita de această stare pentru a-ți aminti cele mai frumoase momente din viață.

Ce le-au rezervat astrele Taurilor

Horoscop 29 august 2020 – Taur

Ai ocazia să îți analizezi propriile sentimente și dorințe. Astfel, trebuie să te bucuri de emoțiile care te cuprind pentru a lua deciziile potrivite. Chiar dacă te simți constrâns să îți ascunzi aspirațiile, fă-ți curaj și spune lucrurilor pe nume.

Horoscop 29 august 2020 – Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor au o energie debordantă. Astfel, înarmează-te cu zâmbet și bună dispoziție și vei fi astăzi toată ziua în centrul atenției. Ai putea descoperi că cineva te privește într-un mod special.

Horoscop 29 august 2020 – Rac

Racii au de luat decizii importante, însă nu par să aibă prea multe variante de ales. Cel mai probabil ai evitat să iei această decizie cu mult timp în urmă, iar acum a venit momentul să rezolvi această situație.

Horoscop 29 august 2020 – Leu

Leii trebuie să aibă grijă la orgoliul pe care îl afișează astăzi. Ar fi mai bine să renunți la acest comportament egoist pentru că nu îți face cinste. Vei avea de pierdut dacă cei din jur vor crede că ești o persoană care are grijă să își atingă doar propriul scop.

Horoscop 29 august 2020 – Fecioară

Astăzi este o zi în care domnește voia bună și veselia. Mulți vor aprecia felul tău de a fi, fiind o perioadă prielnică să stabilești conexiuni puternice cu cei din jurul tău.

Horoscop 29 august 2020 – Balanță

Balanțele învață să își asculte instinctul în privința afacerilor. Deși ți-ar dori să te ții departe de cei din jur, ar fi indicat să îi asculți și pe ei pentru că ar putea avea ceva constructiv de spus. În final, tot tu vei lua deciziile.

Horoscop 29 august 2020 – Scorpion

Nativii din zodia Scorpion se simt astăzi atrași de tot ceea ce este frumos în jurul lor. Fie că vorbim despre o companie plăcută, despre mâncarea preferată sau de lucruri scumpe, vei face totul pentru a le obține. În plus, ai putea să te răsplătești și să-ți oferi aceste mici cadouri.

Horoscop 29 august 2020 – Săgetător

Ești într-o perioadă plină de gânduri. Pentru a te simți mai bine, ai putea să te bucuri de compania prietenilor. Găsește pe cineva care te poate asculta și discută despre orice îți face plăcere. Astfel, vei clarifica o parte dintre lucrurile care te frământă și vei găsi răspunsul unor întrebări.

Horoscop 29 august 2020 – Capricorn

Te-ai putea simți stresat că în grupul tău de prieteni au apărut persoane noi. Da, este posibil să ai mai mulți prieteni decât te-ai fi așteptat și atunci să nu ai suficient timp pentru a te bucura de atenția tuturor. Lasă lucrurile în voia lor și elimină stresul din viața ta.

Horoscop 29 august 2020 – Vărsător

Ar putea fi nevoie să îți aduni energia pentru a munci mai mult. Din păcate, simți că lucrurile nu merg în direcția potrivită și ar trebui să faci mai mult efort pentru a redresa totul. Caută mai multe oportunități, pe mai multe planuri și nu renunța la ambiție.

Horoscop 29 august 2020 – Pești

Peștii ar trebui să învețe să pună piciorul în prag. Deși mulți cred că ești ușor de influențat, este momentul să le dovedești contrariul. Nu este nevoie să fii drăguț cu toți cei din jur, ci alege să fii ferm atunci când situația o cere.


Preluat de la: Publika.md