HOROSCOP 24 septembrie: Berbecii au nevoie de relaxare, iar Balanțele trebuie să fie atente la deciziile luate pe plan financiar

BERBEC: Aveţi grijă la relaţiile cu ceilalţi, pentru că astăzi nu sunteţi dispuşi să faceţi compromisuri. Poate aveţi nevoie linişte şi relaxare.

TAUR: Sunteţi pregătiţi să renunţaţi la superficialități şi să vă implicaţi mai mult în activităţile importante. Acordaţi mai multă atenţie şi relaţiei cu partenerul.

GEMENI: Astăzi debordați de energie şi aveţi posibilitatea să participați în proiecte mari. Fiţi, totuşi, flexibili, şi ţineţi cont de părerea celor din jur.

RAC: Este bine ca obiectivele pe care vi le propuneţi să fie realizabile. Aveţi mare grijă la ceea ce vă doriţi, căci s-ar putea să se îndeplinească.

LEU: Faceţi tot posibilul să găsiţi echilibrul, atât în relaţiile cu prietenii, cât şi cu partenerul. Folosiţi-vă abilităţile de comunicare, pentru a ieşi din orice situaţie dificilă.

FECIOARĂ: Vă doriţi ca ziua de azi să fie una deosebită, să ieşiţi din rutina de zi cu zi. Faceţi planuri cu familia sau cu persoana iubită.

BALANŢĂ: Aveţi nevoie de o pauză pentru a vă continua activităţile. Totodată, azi nu este recomandabil să luaţi decizii majore în plan financiar.

SCORPION: Fiţi puţin mai îngăduitori cu persoanele din jur, mai ales cu cei apropiaţi. Nu totul este în alb şi negru, mai exista şi nuanţe.

SĂGETĂTOR: Găsiți prilejul potrivit pentru a spune ce aveţi pe suflet şi a-i asculta pe cei dragi. Faceţi astfel încât legăturile cu persoanele apropiate să fie şi mai strânse.

CAPRICORN: Dacă aţi avut o perioadă mai stresantă în ultimul timp, ar fi bine să aveţi grijă de sănătate. Echilibrați-vă timpul de muncă şi cel pentru odihnă.

VĂRSĂTOR: Partenerul de viaţă va dori să ieşiţi împreună şi să vă distraţi. Ar fi o modalitate excelentă de a vă relaxa şi de a vă face ordine în priorităţi.

PEŞTI: Încercați să evitaţi, pe cât posibil, să vă manifestați neplăcerea faţă de un lucru sau chiar faţă de o persoană. Fiţi mai atenţi la tot ce spuneţi astăzi.


Preluat de la: Publika.md