HOROSCOP 22 ianuarie. Zi plină de energie pentru PEŞTI şi succes în afaceri pentru VĂRSĂTORI

BERBEC

Epuizarea se face resimţită datorită eforturilor din ultima perioadă, iar astfel scade şi productivitatea muncii. Să nu aveţi prea mari aşteptări de la această zi. Nici contextul astral nu e unul favorabil.

TAUR

Nu este uşor să gândeşti şi să fii diferit, comparativ cu alţii. Asta înseamnă că trebuie să faceţi faţă criticilor. Trageţi foloase din observaţiile constructive.

GEMENI

Astăzi nu sunteţi chiar în cea mai bună formă de socializare. O parte din treburile planificate riscă să nu fie duse la bun sfârşit. Aveţi grijă să nu neglijaţi ceea ce este mai important.

RAC

Climatul astral e favorabil pentru a vă face planuri de viitor. Aveţi grijă, rezervele de energie sunt pe sfârşite şi va trebui să le dozaţi eficient.

LEU

Aţi putea intra într-un blocaj emoţional din diverse motive. S-ar putea să vă prindeţi în plasa propriilor iluzii, iar asta nu e bine nici pentru voi, cu atât mai mult pentru cei din jur.

FECIOARĂ

Astăzi va trebui să faceţi cercetări pentru a ajunge la esenţa problemelor care vă macină de mult timp. Trebuie să munciţi temeinic pentru a găsi soluţii potrivite.

BALANŢĂ

Dacă vreţi să faceţi anumite schimbări în viaţă, astăzi este momentul potrivit. Trebuie să vă maturizaţi astfel încât acţiunile pe care le întreprindeţi să nu fie doar în beneficiul vostru.

SCORPION

Sunteţi foarte preocupat de carieră şi afacere. Cu atât mai mult vă preocupă acţiunile care v-ar aduce beneficii, dar nu neglijaţi astfel familia şi prietenii. Petreceţi mai mult timp cu ei.

SĂGETĂTOR

Chestiunile legate de partener, copii şi romantism vă ţin ocupate gândurile. E posibil să primiţi anumite veşti care să vă bucure şi mai mult în acest sens. Poate vine cineva drag în ospeţie şi vă face o surpriză.

CAPRICORN

Ziua începe destul de promiţător, ceea ce vă impulsionează să mergeţi ferm înainte. Dacă aveţi planuri mari de pus în practică, puteţi folosi această zi cu toată încrederea.

VĂRSĂTOR

Ar fi bine să vă gândiţi la o afacere comună cu un prieten sau cu un vecin. Ba chiar este o zi favorabilă să treceţi şi la acţiuni în acest sens. Perspective de succes există.

PEŞTI

Entuziasmul şi energia sunt aliaţii voştri de nădejde astăzi. Se simte un aer de mister care vă ţine în suspans, dar merită aşteptarea.


Preluat de la: Publika.md