HOROSCOP 21 august: Vezi ce surprize îți rezervă astrele pentru astăzi

BERBEC
E o zi bună pentru a a discuta și negocia aspecte financiare ce vizează bunurile deținute în comun cu ceilalți. Unii nativi negociază un partaj sau o moștenire.

TAUR
S-ar putea să primiţi vești de la persoana iubită, mai ales dacă în ultimul timp relaţia voastră a fost tensionată. De asemenea, se îmbunătățește comunicarea în cuplu.

GEMENI
Azi aveţi parte de un dialog cu cineva din familie care vă va pune pe gânduri și vă va stimula să luaţi o decizie, să acționați într-o direcție. Posibil să negociați ceva legat de casă.

RAC
Este o zi extraordinară pentru comunicare, pentru negocieri, pentru stabilirea unei deplasări sau pentru rezolvarea unor probleme ce țin de acte și documente.

LEU
Aveţi parte azi de mai multe dialoguri pe teme financiare și negocieri. Posibil să vi se propună ceva ce vă va aduce o îmbunătățire a veniturilor.

FECIOARĂ
Staţi în dubiu cu privire la o situaţie legată de activitatea profesională. O persoană apropiată vă va ajuta să luaţi cele mai bune decizii.

BALANŢĂ
Mare atenţie azi la persoanele din jur. Încercați să nu fiţi foarte deschişi cu oamenii intraţi de curând în viaţa voastră. Mai bine lasaţi să mai treacă timpul până când le veţi împărtăşi din secretele voastre.

SCORPION
Este momentul potrivit pentru comunicarea cu prietenii, pentru a pune la cale cu aceștia un plan pe termen lung sau chiar pentru a demara un proiect ce ține de comunicare.

SĂGETĂTOR
Aveţi șansa de a vă afirma printr-un dialog, ședință sau discurs public. Ideile voastre vor fi apreciate de șefi și vor fi luate în considerare.

CAPRICORN
Coborâți cu picioarele pe pământ și vă faceţi planuri serioase de viitor. Astăzi aveţi o gândire logică și foarte analitică.

VĂRSĂTOR
Mare atenție la ceea ce mâncaţi azi pentru că puteţi să vă confruntaţi cu probleme de sănătate legate de digestie. Nu faceţi excese!

PEŞTI
Este o zi foarte bună pentru a discuta cu partenerul de viață, pentru a pune la punct detalii legate de viața în doi, pentru a lămuri aspecte legate de cuplu. Totodată, unii nativi pot negocia un contract de colaborare.


Preluat de la: Publika.md