HOROSCOP 20 august: Zi perfectă pentru schimbări și noi începuturi pentru nativii acestei zodii

BERBEC
Nu obţineţi rezultatele pe care le aşteptaţi. Faceţi o analiză la ceea ce se întâmplă şi concentrați-vă pe ceea ce ar trebui făcut ca lucrurile să revină la normal.

TAUR
Sunteţi limitat de timp, aşa că nu luați sarcini în plus. Aveţi nevoie de calm pentru a îndeplini obiectivele propuse.

GEMENI
Aveţi planuri mari pe care le discutaţi cu o persoană de încredere. Dacă ajungeţi la un consens, s-ar putea să puneţi la punct un plan de afaceri.

RAC
Deși se anunță o zi plină de stres la serviciu, nu vă lăsaţi acaparat de emoţii negative. O persoană de încredere este gata să vă asculte.

LEU
Primiţi sfaturi de la persoane de la care nici nu v-aţi aşteptat. Fiţi hotărât şi perseverent dacă vă implicaţi într-un proiect.

FECIOARĂ
Vreţi să vă expuneţi punctul de vedere la serviciu, dar nu e tocmai momentul oportun. Sunt momente în care tăcerea este cea mai bună soluţie.

BALANŢĂ
Unele evenimente vă distrag atenţia de la planurile stabilite. Seara vă petreceţi timpul alături de persoana iubită.

SCORPION
Nu va lăsaţi demoralizat de eşecuri minore. Dacă vă opriţi la detalii nesemnificative, nu veţi reuşi să ajungeţi la rezultatele dorite.

SĂGETĂTOR
Nimic nu este pe placul vostru şi vi se pare că toţi vă sunt împotrivă. Analizaţi fiecare acţiune pe care o faceţi, iar dacă aţi greşit, recunoaşteţi.

CAPRICORN
Este o zi perfectă pentru schimbări și noi începuturi. Puteţi să vă amenajaţi locuinţa, biroul sau chiar să puneţi bazele unui proiect nou.

VĂRSĂTOR
Astăzi, colegii vă ascultă și sunteți în centrul atenției. Profitaţi de această situaţie pentru a obţine cât mai multe avantaje.

PEŞTI
Dacă aveţi de luat decizii importante, discutaţi-le înainte cu familia. Prietenii ar putea să nu vă asculte.


Preluat de la: Publika.md