HOROSCOP 19 august: Nativii acestei zodii vor avea o zi favorabilă pentru a stabili priorităţile de viaţă

BERBEC
Nu este cazul să vă oferiţi serviciile, dacă nu sunteţi solicitat. Ţineţi-vă cât mai departe de conflicte şi veţi avea doar de câştigat.

TAUR
S-ar putea să nu știți ce alegere să faceți pentru a merge înainte. Nu vă grăbiți în luarea deciziilor, ar fi mai bine să vă sfătuiți cu persoanele de încredere care vă pot da indicații pertinente.

GEMENI
Aveți mare grijă la modul în care gestionați eventualele crize. Este foarte posibil să înregistrați anumite pierderi, daca nu veţi analiza atent evenimentele de astăzi.

RAC
Iniţiativele pe care le aveţi pe parcursul acestei zile ar putea să aibă efecte pe un termen mai lung decât v-aţi fi aşteptat. De aceea, fiţi prudenţi şi analizaţi bine toate ofertele.

LEU
Viaţa personală evoluează calm, fără provocări majore şi tensiuni. Reușițele pe care le obţineţi astăzi vă dau aripi şi vă cresc entuziasmul.

FECIOARĂ
E o zi bună pentru planuri, fie ele financiare, fie legate de locul de muncă. Va trebui să investiţi timp și energie pentru ca lucrurile să iasă perfect.

BALANŢĂ
Dacă aveți probleme în familie, ar trebui să vă alegeți cu grijă subiectele pe care le discutați cu cei dragi; astfel, veți reuși să evitați un conflict sau crearea unei situații tensionate.

SCORPION
Vă dedicaţi activităților casnice și doriţi să aduceţi armonia în locuință. Seara veţi avea parte de momente plăcute alături de persona iubită.

SĂGETĂTOR
Este o zi bună pentru consolidarea relaţiilor la serviciu. Depuneţi cât mai mult efort pentru a obţine cele mai bune rezultate.

CAPRICORN
Aveţi nevoie de multă răbdare pentru a duce la bun sfârşit proiectele începute. Rezultatele se anunţă a fi consistente şi asta vă dă mai mult curaj de a acţiona.

VĂRSĂTOR
Zi favorabilă pentru a vă stabili priorităţile de viaţă. Aveţi posibilitatea să puneţi în mişcare planurile mai vechi pe care aţi fost nevoit să le abandonaţi.

PEŞTI
E timpul să acceptaţi că lucrurile nu se pot desfășura mereu după planurile voastre. Un apropiat vă dă sfaturi bune, dar refuzaţi să le acceptaţi.


Preluat de la: Publika.md