HOROSCOP 17 mai: Pentru nativii din Pești, norocul este de partea lor astăzi, iar Racii au undă verde în afaceri

Berbec: Nativii Berbec trebuie să își pună poftele în cui, mai ales dacă nu vor să muncească pentru a-și transforma visurile în realitate. Aveți mai multă încredere în voi, depuneți efort și cereți sfaturi persoanelor de încredere atunci când nu găsiți răspunsurile potrivite.

Taur: Cei aflați sub acest semn zodiacal au mare noroc în dragoste. Este o zi potrivită pentru a interacționa cu persoane noi, pentru a cunoaște personalități și temperamente diferite față de voi. S-ar putea să vă surprindă plăcut compania unei persoane din anturajul prietenilor voștri. Cine știe, s-ar putea să fie chiar sufletul vostru pereche.

Gemeni: Nativii Gemeni își petrec ziua în compania familiei, a prietenilor ori alături de persoana iubită. Aveți astfel ocazia să vă relaxați, să vă încărcați bateriile cu energie pentru o nouă săptămână plină de surprize și evenimente plăcute. Stresul nu va exista în viața voastră în perioada următoare.

Rac: O zi perfectă pentru a vă gândi la planurile voastre de viitor, dragi Raci. Discutați cu persoana iubită ori cu familia despre ideile pe care vreți să le puneți în aplicare. Ei vă pot îndruma spre cele mai bune alegeri pentru viitorul vostru. Astrologii au vești bune în afaceri pentru voi.

Leu: Nu te aglomera cu prea multe lucruri de făcut. Oricât de distractiv ar suna să te implici într-un nou proiect, ai face bine să te abții și să înveți să spui nu! Nu ai chiar atât de multă disponibilitate pentru a te angaja în ceva nou. Ai rămas în urmă cu multe proiecte care trebuie finalizate. Abia după ce îți onorezi promisiunile te poți arunca într-un nou proiect.

Fecioară: Nu mai ai atât de multă energie să faci față agitației de pe plan social, iar prezența ta într-un grup de oameni pe care nu îi cunoști chiar atât de bine poate fi descurajantă. Chiar și așa, încearcă să rămâi la curent cu ceea ce se întâmplă cu oamenii. Nu e o idee prea bună să te izolezi, oricât ți-ai dori să faci asta. S-ar putea să fie nevoie să te forțezi puțin, dar ai încredere că lucrurile se vor îndrepta în scurt timp.

Balanță: Ești pe val și încrederea în propriile forțe e la cote maxime. Știi exact ce trebuie să faci pentru a obține ceea ce vrei. Vezi lucrurile mult mai clar și ai energie cât zece. Nimeni nu-ți poate sta în cale! Nu are sens să mai aștepți să acționezi. Cu cât acționezi mai rapid, cu atât ajungi mai repede în direcția cea bună.

Scorpion: Să te lași dus de val poate să funcționeze în filmele romantice, dar în viața reală trebuie să acționezi mult mai prudent. Dacă cineva te anunță că vrea să te ia într-o vacanță, ești sigur că ești gata să faci acest pas în relație? Ești sigur că îți poți permite cu adevărat acea mașină frumoasă la care visezi? Așteaptă până când vei ști că această persoană este persoana potrivită, ori până când vei afla dacă mașina își merită prețul.

Săgetător: Încrederea l-ar putea duce pe Săgetător exact acolo unde trebuie să fie, în cariera sa, în viața romantică sau chiar în ambele! Căutați oamenii care vă fac să vă simțiți important reporniți-vă ego-ul, grav afectat după o dezamăgire cruntă în dragoste. Rezultatele ar trebui să apară imediat, chiar din această seară. Ar putea fi începutul unei faze foarte puternice pentru tine. Ești capabil să realizezi lucruri grozave. Trebuie doar să crezi din nou în tine.

Capricorn: Pentru Capricorn, dacă vrea să facă o schimbare în viața sa, este o idee bună, dar să o ia încet. Graba spre ceea ce crezi că vrei te privează de șansa de a gândi lucrurile la fiecare răscruce. Nu vă mișcați prea repede. Trebuie să fiți atenți la fiecare pas pe care îl faceți. Dacă treceți de la extrem la extrem, veți irosi atâta energie încercând să reveniți în echilibru, încât orice progres pe care îl veți face va fi inutil.

Vărsătorul e plin de energie, lucru care vă permite să aveți un sentiment de siguranță. Începeți să interacționați cu mai mulți oameni, pe care nu i-ați mia văzut de ceva vreme. Dacă participați la activități de grup, chiar și online, ar trebui să tindeți spre un rol de conducere sau coordonare. Energia dvs. poate fi folositoare mai multor persoane, nu doar vouă.

Pești: Pentru nativul din Pești, norocul este de partea lui astăzi! Examinați-vă cu atenție bugetul. Ați putea constata că aveți mai mulți bani decât credeți. Cu toate acestea, înainte de a porni într-o repriză nebunească de cumpărături, gândește-te că acești bani în plus tot tu ai reușit să-i strângi, dar pentru alt scop. Gândește-te pe termen lung la această sumă, scrie libertatea.ro.


Preluat de la: Publika.md