HOROSCOP 16 octombrie: Nativii acestei zodii vor avea astăzi de luat o decizie importantă care ar putea să le schimbe viitorul

BERBEC
Realizările pe care le veţi obţine pe parcursul acestei zile ar putea să vă confere o stare de euforie. Dacă aveţi de luat hotărâri de mare impact, cel mai bine este să consultaţi pe cineva care se pricepe.

TAUR
Astăzi ar trebui sa fiţi foarte atent ce şi cui povestiţi. Există numeroase persoane dispuse să vă asculte, însă nu întotdeauna din motive altruiste.

GEMENI
Aveţi tendința de a vorbi prea mult și de a asculta prea puțin. Dacă veţi da ocazia și partenerului să spună ce are de zis, veţi avea toate șansele să vă îmbunătățiți relația.

RAC
Aveţi de luat o decizie importantă care s-ar putea să vă schimbe viitorul. Puteţi să vă bazaţi, fără îndoială, pe sprijinul celor dragi, care vă cunosc ceva mai bine.

LEU
Astăzi va fi bine să atrageţi atenţie asupra relaţiei cu partenerul. S-ar putea să fiţi uimiţi să descoperiţi că tocmai voi sunteţi cauza pentru care anumite lucruri nu merg deloc aşa cum ar trebui. Va fi nevoie să vă reevaluați atitudinea.

FECIOARĂ
Familia va necesita ceva mai multă atenţie decât de obicei. Unele lucruri legate de casă vă vor acapara mult timp. Nu e bine să vă amestecaţi în conflictele care nu vă privesc.

BALANŢĂ
Programul mai încărcat al zilei ar putea pune mare presiune pe voi. E important să vă acordaţi timpul necesar pentru a face pauze aşa încât să puteţi face faţă presiunilor.

SCORPION
Este foarte posibil ca astăzi să apară în peisaj persoane care vor încerca să vă strice buna dispoziţie, printr-o atitudine nepotrivită sau prin vorbe aruncate la întâmplare.

SĂGETĂTOR
Aveţi grijă să nu vă suprasolicitaţi. Faceţi tot ceea ce puteţi, însă în limitele rezonabile. Astăzi va fi o zi în care veţi reuşi să vă îmbunătățiți percepțiile despre voi şi despre ceilalţi.

CAPRICORN
Astăzi este una din acele zile în care, cel mai bine, este să acţionaţi. Bineînţeles, păstrarea echilibrului este esenţială, planificarea, la fel de importantă.

VĂRSĂTOR
Se pare că astăzi multe lucruri depind de voi, însă nu sunteţi siguri dacă merită să interveniţi, mai ales în privinţa anumitor aspecte. E posibil să vi se propună asocieri, însă nu sunteţi destul de convinşi că acest lucru este oportun.

PEŞTI
Nu se poate ca lucrurile să meargă struna întotdeauna. Trebuie să fiţi flexibili şi să acceptaţi şi compromisuri, pentru că uneori realitatea este de ceea ce aţi planificat.


Preluat de la: Publika.md