HOROSCOP 16 aprilie: Vezi ce surprize îți rezervă astrele pentru astăzi

BERBEC

În ultima vreme s-ar putea să fi depus mai mult efort decât aţi fi plănuit. Ar fi bine să luaţi o scurtă pauză pentru a vă odihni. Petreceţi timp cu persoana iubită şi evitaţi situaţiile tensionate.

TAUR

Astăzi s-ar putea ca răbdarea voastră să fie pusă la încercare. Veți trece cu ușurință peste orice provocare, pentru că veți fi mai calmi ca de obicei.

GEMENI

Nu este cazul să vă grăbiți astăzi, mai ales în privința deciziilor cu impact semnificativ pentru viitor. Luați lucrurile pe rând, cugetați asupra lor și apoi hotărâți în ce direcție o luați.

RAC

Discuțiile profesionale cu colegii vă pot ocupa tot timpul și vă pot goli de energie, însă vă va face plăcere să fiţi în centrul atenției.

LEU

Încrederea în propriile forțe vă dă aripi; inclusiv în plan personal. Lucrurile pot să iasă exact așa cum vă doriți. Sunt șanse mari și de îmbunătățire a veniturilor.

FECIOARĂ

Sunteţi preocupaţi de starea de sănătate a cuiva apropiat și încercaţi să faceţi tot posibilul pentru al ajuta. Chiar dacă veţi avea o zi încărcată pentru voi familia și prietenii sunt cei mai importanți.

BALANŢĂ

Este posibil să simțiți o mare dezamăgire cauzată de un prieten, de o persoană apropiată. Posibil ca niște palanuri făcute să se năruie însă veţi găsi ca întotdeauna o cale de ieşire.

SCORPION

Astăzi nu este o zi potrivită pentru conversații decisive, așadar o soluție bună, chiar dacă nu tocmai onorabilă, este să amânați răspunsurile tranșante.

SĂGETĂTOR

Veți avea parte de o energie debordantă, care vă va ajuta să treceți peste orice obstacol.

CAPRICORN

Azi vă dedicați toată ziua familiei și reușiți să restabiliți o legătură pe care o credeați pierdută cu cineva mai în vârstă. Se întrevăd dialoguri cu și despre copii.

VĂRSĂTOR

Nu luaţi decizii majore pe plan financiar astăzi. Amânaţi, pe cât posibil, pentru momente mai liniştite şi vremuri mai limpezi.

PEŞTI

Situaţia financiară ar trebui să fie din ce în ce mai bună. Sunteţi tentat să faceţi o cheltuială majoră sau o investiţie pe termen lung.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie