HOROSCOP 14 septembrie: Vezi ce surprize îți rezervă astrele pentru astăzi

BERBEC

Azi vă ocupaţi de casă, de problemele de familie și nu este exclus să faceţi o cină cu rudele sau să mergeţi într-o vizită.

TAUR

Este momentul să analizați un context prin care aţi trecut recent și care vă bulversează. Nu luaţi decizii pripite pentru că ar putea fi cu un final neplăcut.

GEMENI

Financiar, continuă nemulțumirile și astăzi s-ar putea să fiţi nevoiţi să spuneţi pas distracțiilor, dar şi ieșirilor cu prietenii.

RAC

În prima parte a zilei aveţi ocazia de a sta mai mult timp în singurătate şi a vă analiza. Totodată, puteţi reuși să discutați cu persoana iubită fără să daţi naștere tensiunilor.

LEU

Aveţi nevoie de mai multă odihnă şi încercaţi să vă ascultaţi organismul. Dacă aveţi anumite pofte, astăzi puteţi să vă daţi frâu liber, dar cu măsură.

FECIOARĂ

Încercaţi să evitaţi ieșirile cu prietenii pentru că pot apărea tensiuni. Dacă, totuși, aveţi ceva planificat, nu vă contraziceţi cu aceștia.

BALANŢĂ

Posibil să aflaţi care este sursa tensiunilor interioare care vă zguduie de ceva vreme. Aveţi mare grijă la ceea ce afișaţi în fața celorlalți.

SCORPION

Astăzi sunt şanse mari să primiţi o propunere profitabilă ce ţine de un nou job sau proiect. Analizați toate beneficiile pentru a nu pierde o oportunitate valoroasă.

SĂGETĂTOR

Se întrevăd tensiuni financiare care vizează o sumă de bani pe care o așteptați de la cineva sau trebuie să o plătiţi cuiva.

CAPRICORN

S-ar putea să vă simțiţi deranjaţi de atitudinea partenerului de viață sau să simțiţi că o relație nu evoluează așa cum aţi fi dorit.

VĂRSĂTOR

Evitaţi să munciţi astăzi, indiferent despre ce activități este vorba. Încercaţi să vă relaxaţi, faceţi plimbări sau odihniţi-vă acasă. O zi de respiro ar putea să vă dea noi puteri.

PEŞTI

Aveţi șansa să vă îndrăgostiţi, fie de o persoană nouă care a intrat în viața voastră, fie chiar de partenerul vostru. Posibil să-l vedeţi cu alți ochi, să-i descoperiţi o altă latură.


Preluat de la: Publika.md