HOROSCOP 12 octombrie: Gemenii trebuie să dea dovadă de răbdare, iar Fecioarele au succes în afaceri

BERBEC: Nu vă mai ascundeţi sentimentele de persoana de care v-aţi îndrăgostit. Ar fi bine să fiţi sincer şi să spuneţi tot ce aveţi pe suflet. Poate sentimentele sunt reciproce.

TAUR: Sunteţi perfecţionist atunci când vine vorba de un partener de cuplu. Ar fi bine să înţelegeţi că nimeni nu este perfect. Or, riscaţi să vă treziţi într-o zi că timpul a trecut şi tot singuri aţi rămas.

GEMENI: S-ar putea să observaţi o atitudine diferită din partea partenerului, însă nu insistaţi să obţineţi un răspuns. Aveţi răbdare, pentru că timpul le rezolvă pe toate.

RAC: Dacă vreţi să faceţi o schimbare, dar nu sunteţi siguri, renunţaţi la idee şi nu vă mai consumaţi în zadar. Uneori e mai bine când lucrurile se rezolvă de la sine.

LEU: Nu este o perioadă foarte bună pentru a schimba locul de muncă. Aveţi însă posibilitatea să începeţi un proiect care ar putea să vă aducă câştiguri financiare. Aveţi toată susţinerea familiei.

FECIOARĂ: Aveţi succes în toate proiectele pe care le iniţiaţi în această perioadă. Este tocmai momentul oportun să începeţi chiar o mică afacere.

BALANŢĂ: Nu acceptaţi orice proiect care vi se propune. Astrele prezic o perioadă mai puţin favorabilă pentru astfel de riscuri. S-ar putea să aveţi nişte cheltuieli neprevăzute, aşa că aveţi grija şi la buget.

SCORPION: Dacă nu sunteţi într-o relaţie, atunci aveţi toate şansele să întâlniţi pe cineva. Nu vă faceţi însă prea mari speranţe, pentru că relaţia ar putea să nu dureze mult.

SĂGETĂTOR: Nativii din zodia Săgetător muncesc astăzi foarte mult şi obţin rezultate pe măsura aşteptărilor. Cunoaşteţi oameni noi, care vă devin parteneri de afaceri.

CAPRICORN: Nu aşteptaţi ca oportunităţile să apară fără să depuneţi vreun efort. Acţionaţi din timp şi în mod perseverent, pentru că doar aşa veţi putea obţine succes în carieră.

VĂRSĂTOR: Vă aflaţi într-o perioadă dificilă şi simţiţi o nelinişte sufletească. Ar fi bine să luaţi o pauză şi să vă mai odihniţi un pic.

PEŞTI: Dacă nu aveţi un loc de muncă, este posibil să primiţi în curând o ofertă destul de avantajoasă. Nu vă gândiţi prea mult şi acceptaţi.


Preluat de la: Publika.md