HOROSCOP 1 octombrie: Vărsătorii se bucură de stabilitate financiară, iar pentru Scorpioni e o perioadă plină de schimbări pozitive

BERBEC: Aveţi un stil de viaţă agitat la serviciu, iar acest lucru s-ar putea simţi şi în viaţa personală. Ar fi bine să luaţi o pauză şi să petreceţi câteva zile într-un loc liniştit.

TAUR: Dacă v-aţi făcut planuri pentru o schimbare în carieră, munciţi pentru a reuşi acest lucru. Optimismul şi buna dispoziţie vă ajută în acest sens.

GEMENI: Ziua de astăzi este un prilej de socializare cu familia şi prietenii. Dacă apar anumite neînţelegeri, nu vă simţiţi vinovat. Uneori nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă cu interlocutorii.

RAC: Un prieten bun pleacă în străinătate şi vă învinuiţi că nu aţi făcut mai mult ca să rămână. Ar fi bine să vă împăcaţi cu acest gând, pentru că fiecare îşi decide soarta.

LEU: Vă aflaţi într-o perioadă favorabilă schimbărilor în plan profesional. Aveţi toate şansele să fiţi promovat într-un post de muncă mai bun.

FECIOARĂ: S-ar putea să intraţi în conflict cu cei apropiaţi. Încercaţi să faceţi lucruri pe care de mult timp nu vi le-aţi permis din lipsă de timp.

BALANŢĂ: Sunteţi nevoit să vă apăraţi punctul de vedere la locul de muncă. Astfel de discuţii vor deveni o obişnuinţă şi ar putea să vă aducă oportunităţi pentru proiecte noi.

SCORPION: Vă aşteaptă o perioadă plină de schimbări pozitive. Este posibil să faceţi cunoştinţă cu o persoană interesantă, să vă schimbaţi locul de muncă sau să întâlniţi un vechi prieten.

SĂGETĂTOR: Vă întâlniţi cu cineva drag pe care nu l-aţi văzut de mult timp. Discuţia cu el vă va relaxa şi veţi uita un pic de grijile zilnice.

CAPRICORN: Aveţi tendinţa să acceptaţi fiecare propunere de job nou, chiar dacă riscaţi să rămâneţi fără timp liber. Ar fi bine să selectaţi oportunităţile pentru a evita stresul şi supraoboseala.

VĂRSĂTOR: Vă bucuraţi de stabilitate financiară, fapt de care veţi profita din plin. Acest lucru este rezultatul unei noi oportunităţi la locul de muncă sau a unui plan care a dat roade.

PEŞTI: Este o zi favorabilă pentru a finaliza un proiect pe care l-aţi început cu mult timp în urmă. Cu siguranţă veţi găsi cele mai bune soluţii care vă aduc şi un câştig financiar.


Preluat de la: Publika.md