Hocheiul revine la viaţă. Partidele din NHL se vor relua pe 1 august

Partidele ligii profesioniste nord-americane de hochei se vor relua pe 1 august! Conducerea NHL şi asociaţia jucătorilor au semnat un acord, privind reînceperea stagiunii, întreruptă prematur în martie din cauza pandemiei de COVID-19.

Sezonul regulat nu se va disputa până la sfârşit, iar pentru trofeul Cupei Stanley vor lupta 24 de echipe. Jucătorii vor avea camere separate şi fiecare grupare va dispune de un etaj de hotel, cu respectarea tuturor măsurilor sanitare.

Planul actual este de a reuni, la sfârşitul lunii iulie, 12 cluburi din Conferinţa de Est la Toronto şi tot atâtea din Conferinţa de Vest la Edmonton, unde este programată în octombrie finala Cupei Stanley.

Meciurile se vor juca, chiar dacă alţi nouă jucători au fost infectaţi cu noul coronavirus, totalul ajungând la 35. Persoanele diagnosticate pozitiv au fost plasate în carantină şi niciun nume de sportiv sau de club nu au fost făcute public.

Conform NHL, 396 de jucători au început deja să se antreneze cu formaţiile lor şi aproape 3000 de teste au fost deja realizate.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie