"Gospodari", dar nu la ei acasă. Doi bărbați, surprinși cum încearcă să amenajeze o parcare neautorizată lângă un bloc din Capitală (FOTO/VIDEO)

Doi bărbați care încearcă să facă o gaură în asfalt pentru a amenaja o parcare personală în curtea blocului au fost surprinși de către un martor ocular. Totul s-a întâmplat pe bulevardul Dacia din sectorul Botanica al Capitalei. 

Filmulețul a ajuns și în vizorul edilului Capitalei, care s-a arătat nemulțumit de cele văzute. Mai mult, Ion Ceban a făcut o postare pe pagina sa de Facebook, în care a publicat și alte imagini cu acțiunile unor locuitori ai Capitalei, care au murdarit pereți în subteranele recent amenajate, au furat pavaj sau au parcat „unde le place”.

Amintim că săptămâna trecută un individ a fost surprins cum fura bucăţi de pavaj de pe trotuarul străzii Puşkin, care în prezent este reparat. Acesta încărca bucăţile de trotuar într-o remorcă ataşată la automobilul său personal.

Potrivit poliţiei, individul are 32 de ani, iar pe acest caz a fost pornită o anchetă. Incidentul vine la câteva săptămâni după cepatru femei, au fost surpinse în timp ce furau bucăţi de pavaj de pe strada Kiev. Potrivit poliţiei, femeile au fost identificate şi sancţionate cu o amendă de 1800 de lei.

CITEȘTE ȘI: (VIDEO) Un bărbat, filmate cum fură bucăţi de pavaj de pe o stradă din Capitală


Preluat de la: Publika.md