Gheretele împânzesc din nou Capitala. Un chioşc a apărut peste noapte pe strada pietonală

O nouă gheretă a apărut peste noapte pe strada pietonală din Capitală. Deşi Primăria nu mai eliberează autorizaţii pentru acest gen de comerţ, chioşcurile apar ca ciupercile după ploaie.

O fotografie cu noua gheretă în care cel mai probabil va fi vândută cafea şi băuturi răcoritoare a fost publicată pe Facebook de vicepreședintele formațiunii „Partidul Nostru” Ilian Cașu. Acesta s-a arătat indignat de lipsa de atitudine a autorităţilor Capitalei în acest caz.

„Ceban & Chironda au peste noapte o gheretă pe pietonală. Nu din considerente a confortului urban. Nu. Pur si simplu este o avalanşă, ca să fie vânzări. Au trebuit chişinăuienii să scape de tatăl gheretelor (Chirtoacă) ca să dea peste fiii săi (Ceban & Chironda).”, a scris Ilian Caşu.

Contactaţi telefonic pentru a oferi o reacţie, nici viceprimarul Victor Chironda, nici edilul Capitalei, Ion Ceban, nu au răspuns la telefon.  

Am încercat să luăm legătura cu pretorul sectorului Râşcani, Vlad Melnic, însă nu a fost de găsit pentru comentarii. 

Publika.md aminteşte că recent, primarul Capitalei Ion Ceban a semnat o dispoziţie în care gheretele cu înghețată, băuturi răcoritoare și produse de patiserie au voie să activeze în sezonul estival pe străzile din Capitală. Atunci, Ceban a dat asigurări că preturile de sector, în comun cu poliția, vor fi responsabile de prevenirea comerțului stradal ilicit. 

Citeşte şi: Gheretele cu înghețată și băuturi răcoritoare revin în parcurile și pe străzile din Capitală

 

 


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie