(galerie foto) Insula ieftină și superbă din Grecia: Marea e mereu limpede aici, iar multe dintre plaje sunt pustii

Insula ieftină și superbă din Grecia poate fi alegerea pentru o vacanță perfectă. Aici, marea e mereu limpede. De asemenea, unele plaje sunt pustii, dar și destul de mari. Astfel, cine vrea să se relaxeze, o poate face fără griji.

Insula ieftină și superbă din Grecia

Totodată, prețurile nu sunt exorbitante și nu e deloc dificil de ajuns aici. Este vorba despre insula Tilos din Dodecanez. De altfel, aceasta este cunoscută pentru marea sa limpede, întinderile lungi de plajă pustie și satele sale vechi.

Insula se află între mai faimoasele Rhodes și Kos. Și se pare că ele sunt cele care par să acapareze cea mai mare parte a comerțului turistic din regiune. Cu toate acestea, peisajul insulei despre care vorbim acum este caracterizat de munți impunători și țărmuri stâncoase și nisipoase.

Peisaje pitorești, dar și specii rare într-un singur loc

Insula ascunde și o faună bogată. Mai exact, este vorba despre o serie de specii rare, precum vulturul lui Bonelli, șoimul lui Eleonora, vulturul cu picioare lungi, cormoranul european și albinarul european.

Mai mult decât atât, conform The Sun, se crede că această insulă ar fi ultimul cămin al elefanților pitici europeni, despre care se crede că au trăit acolo până acum aproximativ 4.000 de ani.

Acum însă, insula ieftină și superbă din Grecia este un loc liniștit. Și oricine ajunge aici se poate bucura de o experiență inedită, dar și de niște peisaje parcă rupte dintr-un basm.

„Ultimii elefanți din Europa au trăit aici: elefanții pitici au apărut pe insulă acum 45.000 de ani și au dispărut acum aproximativ 4.000 de ani. Astăzi este o insulă liniștită, cu sate pitorești și plaje uimitoare, unde puteți avea o vacanță relaxantă”, se arată pe Visit Greece.

Și plajele sunt o mulțime, astfel că turiștii nu au cum să se plictisească. Printre cele mai bune plaje se numără Eristos Beach, Lividia Beach și Plaka Beach. Se pare însă că cel mai bun loc este Eristos. Aici marea este limpede, iar locul este în mare parte pustiu.


Preluat de la: Unimedia.info