(FOTO/VIDEO) Zeci de taximetriști s-au adunat în centrul Capitalei și au claxonat în memoria colegului decedat în cumplitul accident de pe Ștefan cel Mare

Zeci de taximetriști s-au adunat în centrul Capitalei și au claxonat în memoria colegului care a decedat în cumplitul accident de la intersecția străzilor Ismail și Ștefan cel Mare, care a avut loc noaptea trecută. 

Imaginile au fost postate pe o rețea de socializare de către un martor ocular.

Taximetriștii au depus și flori la locul în care colegul lor a decedat. 

Publika.md amintește că un taximetrist și pasagerul său au murit într-un accident cumplit produs noaptea trecută la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală. Un automobil, model Audi, condus de un tânăr de 27 de ani, care avea și o pasageră la bord, se deplasa pe bd. Ștefan cel Mare și s-a ciocnit cu o mașină de taxi, model Toyota, condusă de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe strada Ismail. Și în acest vehicul era un pasager. În urma impactului, automobilul, model Audi, s-a tamponat cu o Dacia Logan, condusă de un șofer de 40 de ani, în care se afla și o pasageră. Ulterior, Dacia a tamponat un alt automobil, model Wolkswagen, ce era parcat.

CITEȘTE ȘI: DETALII despre ACCIDENTUL CUMPLIT, soldat cu doi morți, produs noaptea trecută în Capitală. Cum s-a produs TRAGEDIA (IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL)


Preluat de la: Publika.md