(FOTO) Situație revoltătoare în Capitală. Un bărbat, surprins cum își spală mașina în stradă, iar detergentul se scurge în parcul Valea Morilor

O situație surprinsă pe o stradă din Capitală a stârnit nemulțumiri în mediul online. Mai exact, este vorba despre un bărbat care își spăla nestingherit mașina pe strada A.Plămădeală, un drum public ce unește strada A.Mateevici cu lacul din parcul Valea Morilor. 

Din imaginea postată de către un martor ocular pe Facebook se poate observa că automobilul este spălat cu detergent, care se scurge în zona parcului.

Potrivit Codului Contravențional al Republicii Moldova, spălarea vehiculelor în locuri neautorizate se sancționează cu amendă de la 20 la 50 de unităţi convenționale aplicată persoanei fizice sau cu muncă neremunerată în folosul comunității de la 40 la 60 de ore, cu amendă de la 100 la 200 de unităţi convenționale aplicată persoanei juridice cu sau fără privarea, în ambele cazuri, de dreptul de a desfășura o anumită activitate pe un termen de la 3 luni la un an.

 


Preluat de la: Publika.md