FOTO / INCENDIUL de la Filarmonică ia AMPLOARE. A căzut tavanul sălii principale. Pompierii continuă să lupte cu flăcările

Incendiul de la Filarmonica Națională ia amploare. Potrivit informațiilor, a căzut tavanul de la sala principală a Filarmonicii, iar pompierii au fost retraşi de pe acoperişul clădirii, fiind pericol pentru viaţa lor. Deocamdată, incendiul nu a fost localizat, intervenţia este dificilă. La fața locului sunt 55 de angajaţi ai IGSU și 10 autosepciale de intervenție.  

 Acoperișul unei anexe a clădirii Filarmonicii Naționale a fost cuprins de flăcări cu puțin timp în urmă. Opt echipaje de pompieri sunt la fața locului și luptă cu flăcările.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de ofițerul de presă al IGSU, Liliana Pușcașu.Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 12:00. Potrivit primelor informații, a fost depistat fum dens din acoperișul clădirii Filarmonicii Naționale din capitală. La fața locului au fost îndreptate 5 echipaje de pompieri, inclusiv și o autoscară.

Ajunși, angajații IGSU au stabilit că arde acoperișul unei anexe. La moment, nu au fost raportate victime, iar pompierii efectuează intervenția pentru localizarea arderii. Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

 


Preluat de la: Timpul.md