Fotbalistul Pierre-Emerick Aubameyang a semnat un nou contract cu Arsenal Londra

Fotbalistul gabonez Pierre-Emerick Aubameyang a anunţat că a semnat un nou contract cu Arsenal Londra şi a pus astfel capăt unui lung suspans privind viitorul său. Noul acord cu „tunarii” este valabil pentru următoarele trei sezoane.

Atacantul este legitimat la clubul englez din 2018, când a fost transferat de la Borussia Dortmund pentru 64 de milioane de euro.

Până în prezent Aubameyang, care este și căpitanul grupării londoneze, a jucat 111 meciuri și a marcat 72 de goluri pentru Arsenal în toate competițiile.

Presa britanică scrie că după semnarea acestui nou acord, fotbalistul în vârstă de 31 de ani îl va depăşi pe Mesut Ozil la salariu dar fără a indica o cifră anume.

O alte veste legată de mercato în Anglia este revenirea fundașului sârb Branislav Ivanovic în Premier League. Jucătorul în vârstă de 36 de ani a semnat cu nou promovata West Bromwich Albion.

El a venit liber de contract după expirarea acordului cu Zenit Sankt-Petersburg. Ivanovic a mai jucat pentru Chelsea Londra în perioada 2008 – 2017.

Împreună cu „aristocrați” fotbalistul a cucerit 10 trofee.


Preluat de la: Publika.md

 Fără categorie