Fotbaliștii de la Manchester United au ajuns la hotel. Cât costă o cameră în unitatea de cazare de lux (VIDEO)

Fotbaliștii de la Manchester United și cei din staff au fost cazați la unul dintre cele mai de luxoase hoteluri din Chișinău. Este vorba despre o instituție de cazare din sectorul Botanica al Capitalei, potrivit informațiilor plasate pe site-ul oficial al hotelului.

Cristiano Ronaldo nu a ezitat să-și facă selfie la hotel. Imaginea, postată pe conturile de pe rețelele de socializare ale starului, au adunat în jumătate de oră 2 milioane de like-URI.

Totodată, din fotografia publicată pe internet, a ieșit la iveală un detaliu mai puțin plăcut. Din poză se vede că luxul din hotel este umbrit de o zonă de la balcon aflată în reparație. Iar peste geam pot fi observate bucăți de pavaj împrăștiate la nimereală.

Taxa pentru o noapte de cazare variază între 4000 și 5000 de lei.

În această noapte jucătorii se vor afla la hotel, întrucât mâine urmează a fi disputat meciul cu Sheriff Tiraspol pe stadionul Zimbru.

Partida dintre Sheriff şi Manchester United se va disputa joi seara şi va fi transmisă în direct de PRIME cu începere de la 19:45.

CITEȘTE ȘI: EMOȚII și îmbulzeală pe Aeroportul Internațional Chișinău: Sute de microbiști s-au adunat să-l întâmpine pe Cristiano Ronaldo (VIDEO)


Preluat de la: Publika.md