Fostul ministru de Externe Tudor Ulianovschi a devenit tată de gemeni: Simt emoții profunde de fericire (FOTO)

Tudor Ulianovschi a devenit tată de gemeni. Despre aceasta a anunţat fostul ministru de Externe pe pagina sa de facebook. Acesta a spus că soţia sa Corina a adus pe lume două fetiţe, Melinda și Melissa. 

„Niciodată nu am crezut că voi trăi din nou sentimentul unic când devii tată după ce în urmă cu 10 ani în viața noastră a apărut Mădălina! Astăzi am resimțit acele bătăi ale inimii, ba chiar la dublu, după ce soția mea Corina a adus pe lume două fetițe Melinda și Melissa. Simt emoții profunde de fericire, gratitudine, dar și responsabilitate față de viitorul îngerașilor noștri. Le doresc o copilărie frumoasă, fără griji, colorată în culorile curcubeului.

În postrea sa, fostul ministru de Externe a vorbit şi despre importanţa bărbatului pe durata sarcinii:

„Rolul bărbatului pe durata sarcinii este extrem de important pentru asigurarea confortului, susținerii, chiar și morale, a mămicii. Vin cu îndemn și un mesaj pentru toți bărbații: Sarcina este dusă nu doar de femeie, dar și de bărbat, care trebuie să fie mai mult decât un umăr puternic pentru sprijin emoțional dar și fizic”.

Tudor Ulianovschi a mai spus că având deja trei fete în familie este gata să cucerească noi culmi.

„Cu 3 fete în familie și cu dragostea vieții mele lângă mine, am o triplă motivație și energie pentru a depune și mai mult efort în obținerea unor noi succese, cucerirea unor noi culmi, realizarea planului vieții, inclusiv pentru a fi un exemplu bun pentru copiii noștri”, a punctat fostul ministru de Externe.


Preluat de la: Publika.md