Florin Piersic își asigură fanii că se simte bine: "Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit?"

Aflat în izolare la domiciliu, actorul Florin Piersic ține să-și asigure cunoștințele și fanii că se simte foarte bine, după apariția unor zvonuri pe internet. „Sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace!”, transmite digi24.ro.

Măi, copii! Eu am înțeles că virusul ăsta atacă plămânii, nu capul! Sună telefonul ca la foc și sunt întrebat: Dom’ Florin, e adevărat că ați murit? Scrie în internet că să vă odihniți în pace!”

Păi, de odihnit, mă odihnesc eu forțat de virus, da’ nu mă odihnesc cu floarea în gură! E adevărat că în situația asta grea pentru mulți, am găsit că e bine și frumos să nu ies și eu pe internet sau tv să vă dau tot felul de sfaturi, că știți voi, fiecare, ce aveți de făcut. Eu mă gândesc la voi cu speranța că va veni, sper, cât mai curând, ziua în care ne vom privi din nou în ochi, iar zilele astea vor rămâne în urmă ca un vis urat. Mă gândesc cu mare tristețe la toți cei care au de suferit și va îmbrățișez cu toată dragostea mea pe voi, cei care va gândiți la mine. Mereu al vostru, VIU, Florin Piersic”, este mesajul postat pe Facebook, joi după amiază, de Florin Piersic.

 


Preluat de la: Publika.md