Finalistul din a doua ediție a jocului „Bani la greu” a câștigat 118 000 de lei în 10 minute

Să deveniți mai bogați cu 118 000 de lei în doar câteva minute e posibil cu Loteria Națională. Pentru aceasta trebuie să vă mobilizați norocul și să înregistrați bilete cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”! De acest lucru s-a convins Artur Lupu din Chișinău, care a ajuns în finala celui de-al doilea joc special ”Bani la greu”, difuzat în data de 2 iunie, la Prime. Cu el a concurat Denis Buga din orașul Biruința, raionul Sângerei. Numele participanților au fost alese în prima ediție a noului show TV.

Denis a deschis două ”diamante” cu simbolul X și a plecat de pe scena bunăstării cu jumătate din suma acumulată – 20 250 de lei. Norocul a ținut cu Artur și în a doua rundă a jocului. Cu ajutorul butonului roșu, câștigătorul a reușit să majoreze suma de 53 000 de lei, obținută în prima etapă, până la 118 000 de lei. Nu este pentru prima dată când Loteria Națională aduce bani familiei acestui jucător. Artur a povestit că, în toamna anului trecut, mama sa a câștigat la emisiunea ”Loteria Națională” 10 000 de lei.

Finalistul a transmis o părticică din norocul său următorilor doi jucători ai show-ului ”Bani la greu”, contribuind la alegerea lor. Așadar, în seara de 3 iunie, în studioul Loteriei Naționale vor veni Lidia Dragoman din Căușeni și Roman Iațco din Bălți.

Nu pierdeți a treia ediție a jocului ”Bani la greu”, deseară, de la 20:45, la Prime, unde doi norocoși se vor convinge de generozitatea Loteriei Naționale și vor avea șansa de a câștiga mai mult de un milion de lei.

Jocul TV special ”Bani la greu” va fi organizat până în data de 1 iulie, inclusiv, de luni până vineri, la Prime, la 20:45. Emisiunea va putea fi privită în reluare, a doua zi, cu excepția week-endurilor, la Publika TV, de la 09:30 și la Canal 2, de la 12:00.

Pentru a participa la jocul TV ”Bani la greu”, doritorii trebuie să înregistreze codul oricărui bilet de loterie pe site-ul 7777.md sau la numărul de telefon 022 333 777 ca să găsească în el câștigul ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV”. Biletele cu acest câștig sunt incluse în extragerea de a doua zi, de luni și până vineri. Cele înregistrate vineri, sâmbătă și duminică participă la tombola de luni.

Biletele cu ”Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV” se păstrează pe contul jucătorului de pe 7777.md și vor fi incluse pe viitor în extragerile pentru emisiunea tradițională ”Loteria Națională”.

Mai multe bilete înregistrate înseamnă șanse mai mari de a deveni milionar!


Preluat de la: Timpul.md