Filip a avut o întrevedere cu Ambasadorul SUA la Chișinău. Au discutat și despre plecările din PDM din ultima perioadă

Evoluțiile politice, ultimele schimbări din PDM, perspectivele economice post-covid, cooperarea în domeniul securității și al apărării, precum și reforma justiției au fost principalele subiecte discutate astăzi de președintele PDM, Pavel Filip, cu Ambasadorul SUA la Chișinău, Dereck J. Hogan.

Liderul PDM a condamnat tentativele de destabilizare a situației din țară „prin coruperea” deputaților din majoritatea parlamentară. „PDM este convins că țara nu are nevoie de o criză politică, suprapusă crizei în sănătate și celei existente în economie. Cei care vor să arunce țara în haos în aceste circumstanțe nu se gândesc deloc la binele cetățenilor", a subliniat Pavel Filip.

Filip a menționat că, în pofida presiunilor care se fac asupra sa personal și asupra Partidului Democrat, nu va ceda. „Nu vom devia de la procesul de reformare a Partidului Democrat. Vom rezista tuturor presiunilor și vom asigura construcția unui partid politic autentic bazat pe principii europene", a declarat Pavel Filip.

Liderul democrat s-a referit și la prioritățile PDM în actul guvernării.

Interlocutorii au remarcat progresele înregistrate în domeniul securității și al apărării, și au menționat, totodată, că e nevoie de mai mult progres pe dimensiunea reformei justiției.


Preluat de la: Timpul.md