FC Sheriff are jucători noi

Potrivit serviciului său de presă, fundașul central din Coasta De Fildeș, Joselin Behiratche și FC Sheriff au ajuns la un acord de colaborare comună. Astfel, Joselin a devenit primul jucător care a intrat în marea și prietenoasa familie a FC Sheriff în acest intersezon.

Jucătorul a petrecut ultimele 4 sezoane în campionatul Albaniei, unde a jucat peste 100 de meciuri pentru FC „Tirana” și FC „Dinamo”, reușind să înscrie trei goluri în poarta adversă. Joselin are 2 trofee în vitrina sa, după ce a câștigat titlul de campion în sezonul 2021-22 și Supercupa Albaniei în 2022.
În plus, noul jucător al FC Sheriff Tiraspol a devenit atacantul australian Ajak Riak.

Ajak s-a născut la Nairobi la 12 decembrie 2000, dar și-a petrecut cea mai mare parte a vieții în Australia, unde a devenit fotbalist profesionist. El a semnat primul său contract profesionist în 2022. În ultimele trei sezoane în fotbalul adult, Ajak a marcat 23 de goluri în 59 de meciuri.

În spate, Ajak Riak are 8 meciuri în echipa națională a Sudanului de Sud, pentru care a debutat în martie anul trecut (5 în calificările pentru Cupa Africii pe Națiuni, 2 în turneul de calificare pentru Cupa Mondială și unul într-un meci de verificare).


Preluat de la: Noi.md