FC Barcelona se menține în cursa pentru titlu în Primera Division spaniolă. Formația catalană a câștigat meciul cu Real Valladolid

FC Barcelona se menține în cursa pentru titlu în Primera Division spaniolă. Formația catalană a câștigat aseară cu 1-0 meciul din deplasare cu Real Valladolid, în etapa a 36-a a competiției.

Arturo Vidal a marcat singurul gol al partidei în minutul 15. Barça s-a apropiat la doar un punct de liderul clasamentului, Real Madrid, însă „galacticii” abia urmează să joace în această etapă, luni, în deplasare la Granada.

Pe podium se află și Atletico Madrid, care a învins pe Real Betis Sevilla cu scorul de 1-0. În prima repriză, „los colchoneros” au avut două goluri anulate de arbitru după consultarea sistemului VAR, iar în minutul 57 au rămas în inferioritate numerică. Mario Hermoso a fost eliminat pentru un fault dur la Loren Moron. Gazdele au smuls victoria grație golului marcat de Diego Costa în minutul 74. 

Atletico Madrid are 66 de puncte acumulate, cu trei peste FC Sevilla, care o poate din nou egala, în caz că bate în această seară, acasă, pe Real Mallorca.


Preluat de la: Publika.md