FC Barcelona a încheiat la egalitate meciul din deplasare cu Celta Vigo

FC Barcelona a mai scăpat printre degete două puncte, mari şi late, în La Liga. Catalanii au încheiat la egalitate meciul din deplasare cu Celta Vigo, scor 2-2.

Luis Suarez a înscris primul gol în minutul 20 după o lovitură liberă ingenios executată de Lionel Messi. La începutul reprizei secunde, echipa gazdă a egalat prin Fiodor Smolov.

Tot Luis Suarez a readus-o pe Barça în avantaj. Celta Vigo a luptat până la final și, în minutul 88, Iago Aspas și-a salvat echipa de la înfrângere.

FC Barcelona a devenit lider provizoriu al clasamentului, cu 69 de puncte. Real Madrid are 68 de puncte, dar a jucat cu un meci mai puțin. Tot aseară, Atletico Madrid s-a impus în fața lui Deportivo Alaves cu 2-1. Saul Niguez a deschis scorul în minutul 59.

Diego Costa a marcat celălalt gol al gazdelor, dintr-un penalty. Deportivo Alaves a înscris pe final, tot dintr-un penalty, prin Joselu.

După acest rezultat, Atletico Madrid și-a fortificat locul 3 în clasament, cu 58 de puncte, având deja patru puncte peste FC Sevilla.


Preluat de la: Publika.md