FAZA ZILEI! Ritmul lucrărilor de reparaţie a subteranelor din Capitală

Lucrările de reparaţie a pasajului subteran de la intersecţia bd. Moscova cu strada Alecu Russo din sectorul Râşcani se desfăşoară cu viteza melcului. Într-un video plasat pe interent, un muncitor a fost suprins cum bate lehamite cu sapa în scări, neiteresat parcă de ce face. În tot acest timp, colegul său se uita în telefon.

Imaginile au devenit virale în scurt timp, iar unii internauţi s-au arătat dezamăgiţi de modul în care se fac lucrările de reparaţie în Capitală. Cei mai mulţi au spus că majoritatea proiectelor din oraş sunt făcute de mântuială. 

Despre video-ul de pe internet s-a discutat astăzi la şedinţa Primăriei.

ION CEBAN, primarul Capitalei: Eu v-am trimis ieri un video cum lucrează muncitorii!

VLAD MELNIC, pretorul sectorului Rîşcani: Ce ține de videoul acela. După părerea mea, cred că era o pauză de masă sau așteptau pe cineva sau materialele de construcție. Băieții erau în așteptare. Cine ştie ce mai era încă acolo?

ION CEBAN, primarul Capitalei: Domnule pretor, dar cine trebuie să știe?

VLAD MELNIC, pretorul sectorului Rîşcani: Eu nu cred că prin acel video putem da aprecierea că aşa se fac lucrările acolo. Nu este adevărat. Acolo, într-adevăr, se fac lucrări de calitate, cu suflet şi nu trebuie să facem concluzii greşite. Eu cred că noi într-o lună, o lună jumătate vom încheia proiectul. O să fie o subterană foarte calitativă şi bună.

ION CEBAN, primarul Capitalei: O să vedem!

 


Preluat de la: Publika.md