EXCLUSIV! Imagini de la hangarul de la Criuleni unde erau produse ilegal elicoptere (FOTO/VIDEO)

Percheziţiile la baza de producere ilegală a elicopterelor, amplasată într-o localitate din Criuleni, continuă. Imagini cu câteva din cele peste zece elicoptere produse în condiţii clandestine, depistate de procurori, au fost surprinse de către un reporter Publika TV. 

Din fotografii se observă că aparatele de zbor sunt în proces de producere. 

Totodată, în împrejurimea locului unde erau produse elicopterele se observă că este un câmp, dar şi câteva case de locuit, fapt ce ar putea demonstra că, cel mai probabil, locuitorii din regiune cunoşteau despre activitatea care avea loc acolo. 

Publika.md aminteşte că astăzi, procurorii de comun cu poliţiştii au efectuat percheziţii la o bază de producere ilegală a elicopterelor. Aparatele de zbor, la aspect exterior identice modelului de elicoptere ”Ka 26”, erau produse în lipsa actelor permisive necesare și a documentelor de proveniență pentru piesele și utilajele folosite. Acestea urmau să fie exportate ilegal în statele din spațiul CSI.

Citeşte şi: Moldova produce şi elicoptere! Procurorii au descoperit la Criuleni un hangar plin cu elicoptere. Erau fabricate cladestin pentru ţările CSI (FOTO/VIDEO)


Preluat de la: Publika.md