Este oficial! Pedro Rodriguez a plecat de la clubul Chelsea Londra

Este oficial! Pedro Rodriguez a plecat de la clubul Chelsea Londra. Anunţul a fost făcut de antrenorul Frank Lampard după partida cu Wolverhampton Wanderers, ultima etapă din Premier League.  

Atacantul spaniol a fost introdus în teren în minutul 85. Contractul său a expirat şi nu a mai fost prelungit.

„Pedro a jucat ultimul său meci pentru Chelsea în Premier League. A intrat în teren de pe banca de rezervă, însă a ajutat mult echipa. Vreau să-i mulţumesc pentru tot şi să-i doresc succes în continuare. El a jucat meciuri memorabile. Un mare fotbalist părăseşte clubul nostru. Am văzut reacţia băieţilor, ceea ce înseamnă că este un jucător deosebit.”, a spus antrenorul Chelsea Londra, Frank Lampard.

În ultima ediţie a campionatului englez Pedro Rodriguez a jucat doar 11 meciuri şi a marcat un gol. Spaniolul evoluează la gruparea de pe Stamford Bridge din 2015, după ce a fost transferat de  FC Barcelona.

O altă plecare importantă este cea a lui Jan Vertonghen. Internaţionalul belgian a petrecut opt ani la Tottenham Londra, însă nu s-a înţeles cu conducerea clubului în ceea de priveşte semnarea unui nou acord.  

Fundaşul a jucat 315 partide şi a înscris 14 goluri pentru Hotspur în toate competiţiile. 


Preluat de la: Publika.md