Este lumină, va fi şi apă. "Mă voi desface în șapte ca locuitorii să nu rămână fără apă"

Mă voi desface în şapte, dar voi face tot posibilul ca locuitorii să nu rămână fără apă. Cu acest mesaj a încheiat primarul Ion Ceban ziua, după ce blocul administrativ „Apă Canal Chişinău” a fost reconectat la energie electrică. Asta înseamnă că locuitorii Capitalei nu mai sunt vizaţi de pericolul de a nu avea apă în robinete. 

Potrivit edilului, în cadrul unei şedinţe cu administraţia Premier Energy au stabilit să reconecteze „Apă Canal Chişinău” la curent şi să revină la subiectul datoriilor marţia viitoare. 

Ion Ceban acuză iar guvernarea de faptul că nu a mişcat un deget pentru a soluţiona problema restanţelor de la „Apă Canal” şi susţine că scopul autorităţilor centrale este să arate că Primăria este vinovată de toate. 

Cunosc foarte bine că „Apă Canal” este Societate pe Acțiuni și este ilegal ca din bugetul municipal să fie alocați bani în acest sens. La toate prostiile făcute de Guvern au găsit operativ miliarde de lei pentru a acoperi datoriile și a majora prețurile la gaz, electricitate, iar aici intenționat au abandonat chișinăuienii”, a mai spus primarul Ion Ceban într-o declaraţie din această seară. 


Preluat de la: Publika.md